Zijn hete borstels beter voor je haar?

Een heteluchtborstel is niet slecht voor je haar, want het zijn niet zoals platte strijkijzers die je haar tussen twee hete keramische platen leggen. Heteluchtborstels zijn een veiligere optie omdat ze het haar rechttrekken met hete lucht in combinatie met verwarmde platen en borstelharen die door droge haarlokken glijden om de gekrulde moleculaire bindingen te ontspannen.

Zijn hete borstels beter voor je haar?

Een heteluchtborstel is niet slecht voor je haar, want het zijn niet zoals platte strijkijzers die je haar tussen twee hete keramische platen leggen. Heteluchtborstels zijn een veiligere optie omdat ze het haar rechttrekken met hete lucht in combinatie met verwarmde platen en borstelharen die door droge haarlokken glijden om de gekrulde moleculaire bindingen te ontspannen. Ze maken het haar recht en voegen helderheid toe terwijl ze het volume behouden. Het gebruik van een heteluchtborstel veroorzaakt waarschijnlijk geen schade aan je haar.

Hoewel veelzijdig, hebben stijltangen vaak moeite om de grotere, bouncier golven te creëren die een hete borstel kan creëren. Dat gezegd hebbende, ze zijn beter voor strakke golven en krullen, dus de keuze hangt af van de gewenste stijl. Nog een voordeel? Het rechttrekken van borstels is meestal minder schadelijk voor je haar. Je zet geen directe warmte aan beide kanten van je haar, en je vermijdt ook de sleepboten en haken en ogen die soms voorkomen met platte ijzers, zegt Dorsey.

Een stijltang heeft de neiging om tot veel hogere temperaturen op te warmen dan een stijlborstel. Dit maakt strijkijzers een geschiktere keuze voor mensen met grof, krullend haar dat meestal aan de dikkere kant zit. Je strengen hebben wat meer warmte nodig om ze recht te krijgen. Ook om die reden zijn stijlborstels meestal beter voor mensen met dun tot normaal haar.

Je haartype heeft niet zoveel warmte nodig, dus je kunt een stijlborstel gebruiken. Voer hete borstels in, die kunnen worden geleverd in de vorm van hybride borstels en drogers of borstel en stijltangen - en ze staan op het punt uw BFF te worden voor snelheidsdroging, volume en slanke golven. Je kunt ook veerkracht creëren door je haar te draaien zoals je de professionals ziet doen, plus de niet-verwarmde punt aan het uiteinde van de borstel maakt het gemakkelijk te manoeuvreren, vooral als je nog niet bekend bent met heteluchtborstels. Een heteluchtstyler combineert je haardroger en een ronde borstel en kan worden gebruikt op nat haar en blaast warmte van binnenuit, gladder terwijl het droogt, wat betekent dat je maar één hand hoeft te gebruiken om een föhnen in salonstijl te bereiken.

Ik definieer een stijlborstel als een heteluchtborstel die maar één ding doet en dat is je haar rechttrekken. Op de meeste heteluchtborstels en stijltangen is de borstelkop net te groot om dichtbij genoeg te komen om kort haar vast te pakken. Met heteluchtborstels kunt u uw haar drogen en tegelijkertijd gladheid creëren, krullen en rechttrekken in één penseelstreek. GTG's redactioneel directeur Victoria is een langdurige fan van de Dafni-borstel vanwege zijn gemakkelijke rechttrekken en gladmakende krachten en vorig jaar zag de komst van de draadloze versie, waardoor het ideaal is voor het sorteren van haar dat door regen is geteisterd op weg naar het werk of manen die niet goed overweg kunnen met hotelhaardrogers.

Als dat het geval is, en je hebt geen hete borstel of een stijltang in je arsenaal voor schoonheidsmiddelen, dan moet je dat zo snel mogelijk verhelpen. Bij correct gebruik is een hete borstel minder schadelijk en sneller te gebruiken dan een traditionele stijltang, maar gebruik je hete borstel alleen op droog tot meestal droog haar, tenzij het hete lucht gebruikt om te stylen. Ghamari wijst erop dat het gebruik van een heteluchtborstel erg lijkt op het gebruik van een ronde borstel, behalve dat er geen moeite is om een föhn in de ene hand en een ronde borstel in de andere hand vast te houden. Als je, net als wij,'s ochtends je haar te veel jongleren en stylen vindt, gooi dan de evenwichtsoefening weg ten gunste van een doe-het-alles-hete borstel.

Deze borstel combineert de kracht van een ronde borstel met een droger voor een soepele föhnen zonder salonafspraak. Dyson erkende de vraag naar hete borstels voor iedereen deze zomer en voegde hete borstelopzetstukken toe voor franjes en korter, fijn haar aan zijn geliefde Air Wrap, die kan worden gebruikt op nat of droog haar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *