Kunt u revlon droogborstel gebruiken op droog haar?

Ja, de REVLON éénstaps-föhn is een drooggereedschap. Maar je wilt het niet gebruiken op nat haar.

Kunt u revlon droogborstel gebruiken op droog haar?

Ja, de REVLON éénstaps-föhn is een drooggereedschap. Maar je wilt het niet gebruiken op nat haar. Laat je haar drogen tot ongeveer 80 procent voor het beste resultaat. Als u probeert het gereedschap op zeer nat haar te gebruiken, duurt het proces lang en kunt u de nagelriem beschadigen.

Je brengt warmte aan, dus zorg ervoor dat je eerst een hittebeschermer op je haar aanbrengt. We houden van Bumble %26 Bumble Hairdresser's Invisible Oil, het bevat geen gedenatureerde alcohol die droogt. Daarom is het belangrijk om je haar handdoekdroog te maken en te wachten tot het net vochtig is voordat je het met de borstel gaat stylen, per Glamour. Zoals het geval is met elke verwarmde stylingtool, kan het gebruik van het apparaat op nat haar meer haarbeschadiging veroorzaken.

Zodra het haar voornamelijk droog is, breng je een hittebeschermende spray aan op je haar en scheid je je haar in secties. Southern Living raadt Bumble and Bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat %26 UV-beschermende primer of Briogeo Farewell Frizz Blow Dry Perfection Heat Protectant Cream aan. Gebruik vervolgens de borstel om je haar te drogen en te stylen, te beginnen met het onderste gedeelte en je een weg te banen naar de bovenste lagen. Het resultaat is een blow-outstijl die eruitziet alsof je rechtstreeks uit een kapsalon bent gekomen.

Na overleg met mijn haarstylist raadde ze aan het alleen te gebruiken als het haar al 75% droog is om breuk en schade te verminderen. Dus voor dagelijkse aanpassingen en styling is deze tool fantastisch, terwijl het gebruik ervan om nat haar volledig droog te drogen en te vaak te stylen schade kan veroorzaken op de weg (zoals dagelijks gebruik van hete gereedschappen dat zou doen). Hierdoor houd ik mijn conventionele föhn nog steeds bij de hand, dus het proces in één stap is voor mij meer een tweestaps proces geworden. In deze functiebeoordeling kijken we naar de Revlon One-Step Föhn Brush, die bedoeld is om volume te geven terwijl je je haar van nat naar mooi afgewerkte stijl brengt die eruit ziet alsof je die dag een salon hebt bezocht.

Het kan worden gebruikt op droog haar om een gladde, glanzende blow-out look te geven aan zelfs fijn haar dat moeite heeft om lift en volume te krijgen. Ik ben diep bang dat mijn haar vast komt te zitten in de borstel en in een enorme knoop wordt gezogen, maar dat gebeurt nooit met deze borstel. Nadat ik mijn haar van wortel tot punt op de hoogste stand had gedroogd, werkte ik de ronde borstel delen van mijn haar op een lagere stand, draaide ik de borstel en trok ik strengen door de borstelharen om het verder te stylen. Door Good Housekeeping vermeld als de beste föhnborstel, maakt het innovatieve ontwerp van de peddelborstel het haar tegelijkertijd glad en volumineus.

De randen van de borstel zijn dunner dan de voor- en achterkant, omdat je hierdoor dicht bij de hoofdhuid kunt komen en de borstel kunt buigen om volume te creëren. Terwijl andere borstels vereisen dat je het haar tot ongeveer 80% droog droogt, lijkt deze borstel meer op een föhn, waardoor je echt geen aparte föhn hoeft te kopen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *