Is een heteluchtborstel beter dan een krultang?

Heteluchtborstels geven haarvolume, zachte krullen of golven. Heteluchtborstels zijn niet bedoeld voor gebruik op nat haar.

Is een heteluchtborstel beter dan een krultang?

Heteluchtborstels geven haarvolume, zachte krullen of golven. Heteluchtborstels zijn niet bedoeld voor gebruik op nat haar. Gebruik er een om je haar te stylen als het 75% - 80% droog is. Een krultang mag alleen op droog haar worden gebruikt en kan een strakkere krul produceren.

Krulborstel lijkt meer op een föhn en een borstel gecombineerd. Door gebruik te maken van de kracht van hete lucht droogt en krult deze tool tegelijkertijd je haar. Het wordt aanbevolen om het te gebruiken als je haar nog vochtig is, terwijl een krultang of toverstaf alleen op droog haar kan worden gebruikt om schade te voorkomen. De Hot Tools Ionic Tourmaline Hot Styler Thermal Hot Brush is gemaakt met superfijne borstelharen, zodat het dun en fijn haar als een droom grijpt.

Het toermalijnvat geeft ook ver-infraroodwarmte en negatieve ionen af, die helpen om de haarschubben af te dichten voor een zachtere, glanzender afwerking. Als er één haargereedschap is dat je nodig hebt om je vakantiehaar op punt te houden, is het de Ovonni Mini Travel Curling Iron Brush. Deze lichtgewicht, keramische toermalijn krultang borstel past gemakkelijk in je reistas en warmt op in 30 seconden voor snelle en eenvoudige styling onderweg. Trek de borstel helemaal door het haar voor rechte uiteinden, of wikkel de uiteinden rond de loop van de ronde borstel om krullen te maken.

Na het doorborstelen tot aan de uiteinden van het haar, wikkel je het haar terug rond het vat en rol je de borstel omhoog naar je wortels. Paddle-borstels zijn het beste voor het rechttrekken en gladmaken van haar, terwijl ronde borstels kunnen worden gebruikt om steil haar of krullen te maken. Deze twee-in-één borstels zijn uitgerust met hetzelfde type motor als uw haardroger, wat betekent dat hij effectief droogt en rechttrekt, terwijl het niet nodig is om te jongleren met een ronde borstel en een heet gereedschap (zoals een föhn of stijltang). Voer krulborstelstrijkijzers, de haarborstel en krultang hybride in die u kunnen helpen langdurige, veerkrachtige krullen te bereiken met de helft van de inspanning.

Ik heb je het beste nog niet verteld - deze heteluchtkrulborstel wordt ook geleverd met twee vaten - een 1 ½-inch en een 2-inch borstel om je wat krulvariatie te geven bij het stylen. Ghamari wijst erop dat het gebruik van een heteluchtborstel erg lijkt op het gebruik van een ronde borstel, behalve dat er geen moeite is om een föhn in de ene hand en een ronde borstel in de andere hand vast te houden. Zeg vaarwel tegen haardrogers en borstels en zeg hallo tegen krulborstels met hete lucht - droog, style en voeg volume toe met slechts één gereedschap. Als je kort haar hebt en op zoek bent naar de beste heteluchtkrulborstel, is er geen krulborstel die aan je behoeften voldoet, zoals de Babyliss PRO Nano Titanium roterende heteluchtborstel.

Terwijl je favoriete borstel je lokken glad maakt en ontwart, doet deze heteluchtborstel dat en droogt vochtig haar tijdens het proces.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *