Kun je een borsteldroger gebruiken op nat haar?

Als je haar nat is en je wilt het stylen met je heteluchtborstel, droog het dan 80% van de weg ruw met je föhn (of laat het aan de lucht drogen tot het net vochtig is). Gebruik vervolgens je heteluchtborstel om de look af te maken, volume te geven en je haar vorm te geven.

Kun je een borsteldroger gebruiken op nat haar?

Als je haar nat is en je wilt het stylen met je heteluchtborstel, droog het dan 80% van de weg ruw met je föhn (of laat het aan de lucht drogen tot het net vochtig is). Gebruik vervolgens je heteluchtborstel om de look af te maken, volume te geven en je haar vorm te geven. Verwarmde borstels zijn ook perfect voor touch-ups tussen uitbarstingen. Ja, de REVLON éénstaps-föhn is een drooggereedschap.

Maar je wilt het niet gebruiken op nat haar. Laat je haar drogen tot ongeveer 80 procent voor het beste resultaat. Als u probeert het gereedschap op zeer nat haar te gebruiken, duurt het proces lang en kunt u de nagelriem beschadigen. Je brengt warmte aan, dus zorg ervoor dat je eerst een hittebeschermer op je haar aanbrengt.

We houden van Bumble %26 Bumble Hairdresser's Invisible Oil, het bevat geen gedenatureerde alcohol die droogt. De zijkanten van de borstel zijn bekleed met nylon borstelharen met balpunten, terwijl de gebogen randen een combinatie hebben van varkensharen en nylon, waardoor je de voordelen hebt van twee verschillende soorten borstels tegelijkertijd. Een föhnborstel is een ronde borstel met snoer die warmte van binnenuit blaast om je haar te drogen terwijl je het borstelt, draait en stylt. In plaats van een mix van borstelharen verspreid over het hoofd, hebben de platte zijkanten van deze borstel alleen plastic borstelharen, waardoor het gemakkelijker is om je dikke haar of krullende haar te borstelen en te ontwarren terwijl je het uitblaast.

Deze borstel heeft zeven warmtestanden en 65 kleine verwarmde keramische platen die oneffenheden, golven, kroezen en flyaways zachtjes gladstrijken terwijl je hem door je droge haar borstelt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *