Kan ik een hete borstel gebruiken op nat haar?

Zorg ervoor dat je je haar ten minste 80% van de weg aan de lucht droogt of föhnen voordat je je hete borstel oppakt. Hete borstels zijn geweldig voor het temmen van kroezen en het bijwerken van haar tussen uitbarstingen.

Kan ik een hete borstel gebruiken op nat haar?

Zorg ervoor dat je je haar ten minste 80% van de weg aan de lucht droogt of föhnen voordat je je hete borstel oppakt. Hete borstels zijn geweldig voor het temmen van kroezen en het bijwerken van haar tussen uitbarstingen. Deze borstel combineert de kracht van een ronde borstel met een droger voor een soepele föhnen zonder salonafspraak. Hij weegt minder dan 400 gram en het extra grote ovale vat tilt de wortels op voor extra volume.

Het vat zelf is gecoat met toermalijn om het natuurlijke vocht van het haar te behouden en de nagelriem te verzegelen voor zijdezacht haar. Je kunt deze gebruiken op droog of nat haar, maar aangezien het een droger van 1000 watt is, vinden we hem het leukst voor nat haar. Het heeft drie warmte- en snelheidsinstellingen, afhankelijk van hoe snel je wilt föhnen. Het wordt echter aanbevolen om een heteluchtborstel op vochtig haar te gebruiken, omdat deze effectiever en minder schadelijk is.

Deze gereedschappen zijn ontworpen voor vochtig haar, niet droog of nat. Zorg ervoor dat de bovenste schakelaar is ingedrukt (rode knop op de stekker). Probeer daarna stap 1 opnieuw. Dyson erkende de vraag naar hete borstels voor iedereen deze zomer en voegde hete borstelopzetstukken toe voor franjes en korter, fijn haar aan zijn geliefde Air Wrap, die kan worden gebruikt op nat of droog haar.

Als dat het geval is, en je hebt geen hete borstel of een stijltang in je arsenaal voor schoonheidsmiddelen, dan moet je dat zo snel mogelijk verhelpen. Voer hete borstels in, die kunnen worden geleverd in de vorm van hybride borstels en drogers of borstel en stijltangen - en ze staan op het punt uw BFF te worden voor snelheidsdroging, volume en slanke golven. Als je, net als wij,'s ochtends je haar te veel jongleren en stylen vindt, gooi dan de evenwichtsoefening weg ten gunste van een doe-het-alles-hete borstel. Bij correct gebruik is een hete borstel minder schadelijk en sneller te gebruiken dan een traditionele stijltang, maar gebruik je hete borstel alleen op droog tot meestal droog haar, tenzij het hete lucht gebruikt om te stylen.

Je kunt ook veerkracht creëren door je haar te draaien zoals je de professionals ziet doen, plus de niet-verwarmde punt aan het uiteinde van de borstel maakt het gemakkelijk te manoeuvreren, vooral als je nog niet bekend bent met heteluchtborstels. Wees voorzichtig wanneer u de borstel gebruikt om het keramiek niet met uw hand aan te raken terwijl de borstel is ingeschakeld. Ze vonden het leuk dat de borstelborstel natuurlijk volume creëerde voor een zachte föhnachtige afwerking, terwijl de harde haren op de peddelborstel hielpen afrohaar te ontwarren. GTG's redactioneel directeur Victoria is een langdurige fan van de Dafni-borstel vanwege zijn gemakkelijke rechttrekken en gladmakende krachten en vorig jaar zag de komst van de draadloze versie, waardoor het ideaal is voor het sorteren van haar dat door regen is geteisterd op weg naar het werk of manen die niet goed overweg kunnen met hotelhaardrogers.

De tweede optie is een hete borstelstijltang of gladder, die eruitziet als een peddelborstel, maar de borstelharen zijn bevestigd aan een keramische plaat. Een heteluchtstyler combineert je haardroger en een ronde borstel en kan worden gebruikt op nat haar en blaast warmte van binnenuit, gladder terwijl het droogt, wat betekent dat je maar één hand hoeft te gebruiken om een föhnen in salonstijl te bereiken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *