Welke föhnborstel is het beste?

In die gevallen combineert deze verwarmde haarborstel de kracht van een stijltang met het gemak van een traditionele borstel. De zwart getufte borstelharen op de Bed Head One-Step Föhn en Volumizer Heteluchtborstel bevinden zich aan de zijkanten om volume te creëren, terwijl de roze nylon borstelharen overal op de borstel zitten, helpen het haar te ontwarren.

Welke föhnborstel is het beste?

In die gevallen combineert deze verwarmde haarborstel de kracht van een stijltang met het gemak van een traditionele borstel. De zwart getufte borstelharen op de Bed Head One-Step Föhn en Volumizer Heteluchtborstel bevinden zich aan de zijkanten om volume te creëren, terwijl de roze nylon borstelharen overal op de borstel zitten, helpen het haar te ontwarren. Wat deze Bed Head haarborsteldroger onderscheidt, is de doordachte plaatsing en structuur van de borstelharen. De ronde borstel geeft je megavolume, terwijl de paddleborstelopzetstuk je haar glad maakt, waardoor je thuis een strakke, rechte look krijgt.

Naast twee 1,2-inch vaten en twee 1,6-inch vaten om te krullen, wordt de droger geleverd met opzetstukken om het haar recht uit te blazen, waaronder een pre-stylingdroger, een stevige gladmakende borstel, een zachte gladmakende borstel en een ronde volumeborstel. Ghamari wijst erop dat het gebruik van een heteluchtborstel erg lijkt op het gebruik van een ronde borstel, behalve dat er geen moeite is om een föhn in de ene hand en een ronde borstel in de andere hand vast te houden. De truc is om een uitbarstingsborstel te vinden die licht en strak genoeg is om door strengen te varen, zoals Ghd's Hot Round Brush. Hauss, die trainde met Deva Curl en gespecialiseerd is in krullend haarverzorging, zegt dat deze T3-borstel geweldig is voor het gladmaken van krullend haar omdat het wordt geleverd met een platte borstelbevestiging en doordrenkt is met negatieve ionen.

Deze hete tool droogt het haar niet, maar gebruikt dezelfde bruikbaarheid als een föhnborstel met zijn ronde borstelontwerp dat het haar vanaf de wortels tilt voor een slanke, volumeuze stijl. Gelukkig hebben sommige merken het haarstylingproces sneller en gemakkelijker gemaakt door de borstel en föhn in elkaar te zetten, waardoor de baanbrekende uitbarstingsborstel ontstaat. All-In-One Dryer Brush kan de manier waarop je haar doet transformeren met zijn twee opzetstukken, een ovale borstel met zachte en harde haren om het haar te ontwarren en glad te maken, en een volumineuze pik om aan de wortels te gebruiken. Haardrogerborstels stylen en drogen je haar in één keer effectief, waarbij de kracht van een ronde borstel en föhn in één stuk wordt gecombineerd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *