Zijn drogerborstels schadelijk?

Droog het gedeelte niet te droog. Als het niet goed is, bevochtig het dan en begin opnieuw.

Zijn drogerborstels schadelijk?

Droog het gedeelte niet te droog. Als het niet goed is, bevochtig het dan en begin opnieuw. Alle schade wordt aangericht bij het blijven föhnen van haar dat al droog is. Dit gaat verder dan het verwijderen van overtollig water en verwijdert het eigen aangeboren vocht van de haren, wat leidt tot dunner, broos haar dat uiteindelijk splitst en breekt.

Droog tot 98% en laat het de rest van de weg aan de lucht drogen. Door de recente viraliteit van de föhnborstel lijkt het misschien een nieuwe uitvinding, maar de haargadget bestaat eigenlijk al eeuwen. Henry De La Paz, stylist en wereldwijde ambassadeur bij Warren Tricomi Salons, herinnert zich dat hij in de jaren tachtig een Revlon-versie onder de gootsteen van zijn moeder zag, en Maria Elizabeth, de oprichter van Salon DeZen in Alexandrië, Virginia, herinnert zich hun populariteit in de jaren 90, hoewel het een „ingewikkelder hulpmiddel was dan de drogerborstels van vandaag, zegt ze. Ze waren ook wat meer gimmicky; Drew Schaefering, een meesterstylist en senior opvoeder bij Rob Peetoom Salon in Williamsburg, herinnert zich dat ze een „'As Seen on TV' -type ding waren.

Een heteluchtborstel is niet slecht voor je haar, want het zijn niet zoals platte strijkijzers die je haar tussen twee hete keramische platen leggen. Heteluchtborstels zijn een veiligere optie omdat ze het haar rechttrekken met hete lucht in combinatie met verwarmde platen en borstelharen die door droge haarlokken glijden om de gekrulde moleculaire bindingen te ontspannen. Ze maken het haar recht en voegen helderheid toe terwijl ze het volume behouden. Het gebruik van een heteluchtborstel veroorzaakt waarschijnlijk geen schade aan je haar.

Wat me verkocht, was de belofte om de haardroogtijd en hitteschade te verkorten dankzij de innovatieve luchtstroomopeningen en Ionische technologie. In tegenstelling tot conventionele haardrogers, zou het effectief en toch koel genoeg moeten zijn om dichter bij de hoofdhuid te plaatsen voor lift. Naast twee 1,2-inch vaten en twee 1,6-inch vaten om te krullen, wordt de droger geleverd met opzetstukken om het haar recht uit te blazen, waaronder een pre-stylingdroger, een stevige gladmakende borstel, een zachte gladmakende borstel en een ronde volumeborstel. In die gevallen combineert deze verwarmde haarborstel de kracht van een stijltang met het gemak van een traditionele borstel.

Deze hete tool droogt het haar niet, maar gebruikt dezelfde bruikbaarheid als een föhnborstel met zijn ronde borstelontwerp dat het haar vanaf de wortels tilt voor een slanke, volumeuze stijl. Met heteluchtborstels kunt u uw haar drogen en tegelijkertijd gladheid creëren, krullen en rechttrekken in één penseelstreek. Nadat ik mijn haar van wortel tot punt op de hoogste stand had gedroogd, werkte ik de ronde borstel delen van mijn haar op een lagere stand, draaide ik de borstel en trok ik strengen door de borstelharen om het verder te stylen. Ik ben diep bang dat mijn haar vast komt te zitten in de borstel en in een enorme knoop wordt gezogen, maar dat gebeurt nooit met deze borstel.

De Drybar Double Shot Blow-Dryer Brush heeft naar mijn mening een betere en gelijkmatigere luchtstroom door de borstelkop dan de Revlon One-Step. Ik definieer een stijlborstel als een heteluchtborstel die maar één ding doet en dat is je haar rechttrekken. Platte borstels en ronde borstels met korte dunne borstelharen zijn gemakkelijker te gebruiken, maar geven niet dezelfde controle. Op de meeste heteluchtborstels en stijltangen is de borstelkop net te groot om dichtbij genoeg te komen om kort haar vast te pakken.

Haardrogerborstels stylen en drogen je haar in één keer effectief, waarbij de kracht van een ronde borstel en föhn in één stuk wordt gecombineerd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *