Is een warmteborstel het waard?

Of je nu fijn of krullend haar hebt, er is een heteluchtborstel die volume en glans kan stimuleren of kroezen kan verzachten. Maar het belangrijkste kenmerk van elke heteluchtborstel is dat het de stylingtijd helemaal verkort (zodat u minder tijd in de badkamer kunt doorbrengen en meer tijd kunt besteden aan het bewonderen van uw nieuwe 'do).

Is een warmteborstel het waard?

Of je nu fijn of krullend haar hebt, er is een heteluchtborstel die volume en glans kan stimuleren of kroezen kan verzachten. Maar het belangrijkste kenmerk van elke heteluchtborstel is dat het de stylingtijd helemaal verkort (zodat u minder tijd in de badkamer kunt doorbrengen en meer tijd kunt besteden aan het bewonderen van uw nieuwe 'do). WH digitale redacteur Amy Lane probeerde de borstel uit op haar haar na de training en ontdekte dat hoewel het zwaarder te hanteren was dan een normale borstel, het 'uitstekend is om te vechten tegen kroezen van de tweede dag. Een hete borstel is een hybride haargereedschap dat is ontworpen voor eenvoudig stylen.

Het lijkt op een ronde of peddelhaarborstel en werkt op dezelfde manier, maar heeft ook een ingebouwde stijltang. Dit betekent dat je aan het stylen bent terwijl je aan het ontwarren bent, waardoor je kostbare tijd bespaart. De tweede optie is een hete borstelstijltang of gladder, die eruitziet als een peddelborstel, maar de borstelharen zijn bevestigd aan een keramische plaat. Paddle-borstels zijn het beste voor het rechttrekken en gladmaken van haar, terwijl ronde borstels kunnen worden gebruikt om steil haar of krullen te maken.

De werking van het vastklemmen van twee even hete platen aan je haar en rechttrekken is heel anders dan door strengen borstelen met een verwarmde borstel. Ghamari wijst erop dat het gebruik van een heteluchtborstel erg lijkt op het gebruik van een ronde borstel, behalve dat er geen moeite is om een föhn in de ene hand en een ronde borstel in de andere hand vast te houden. Een heteluchtstyler combineert je haardroger en een ronde borstel en kan worden gebruikt op nat haar en blaast warmte van binnenuit, gladder terwijl het droogt, wat betekent dat je maar één hand hoeft te gebruiken om een föhnen in salonstijl te bereiken. Ze vonden het leuk dat de borstelborstel natuurlijk volume creëerde voor een zachte föhnachtige afwerking, terwijl de harde haren op de peddelborstel hielpen afrohaar te ontwarren.

Je kunt ook veerkracht creëren door je haar te draaien zoals je de professionals ziet doen, plus de niet-verwarmde punt aan het uiteinde van de borstel maakt het gemakkelijk te manoeuvreren, vooral als je nog niet bekend bent met heteluchtborstels. GTG's redactioneel directeur Victoria is een langdurige fan van de Dafni-borstel vanwege zijn gemakkelijke rechttrekken en gladmakende krachten en vorig jaar zag de komst van de draadloze versie, waardoor het ideaal is voor het sorteren van haar dat door regen is geteisterd op weg naar het werk of manen die niet goed overweg kunnen met hotelhaardrogers. Trek de borstel helemaal door het haar voor rechte uiteinden, of wikkel de uiteinden rond de loop van de ronde borstel om krullen te maken. Bij correct gebruik is een hete borstel minder schadelijk en sneller te gebruiken dan een traditionele stijltang, maar gebruik je hete borstel alleen op droog tot meestal droog haar, tenzij het hete lucht gebruikt om te stylen.

Als dat het geval is, en je hebt geen hete borstel of een stijltang in je arsenaal voor schoonheidsmiddelen, dan moet je dat zo snel mogelijk verhelpen. Na het doorborstelen tot aan de uiteinden van het haar, wikkel je het haar terug rond het vat en rol je de borstel omhoog naar je wortels. Nadat ik mijn haar heb besproeid met de Pillow Proof Blow Drying Primer, ga ik naar binnen met mijn Wet Brush en borstel ik mijn haar. Ik ben diep bang dat mijn haar vast komt te zitten in de borstel en in een enorme knoop wordt gezogen, maar dat gebeurt nooit met deze borstel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *