Beschadigen föhnborstels je haar?

Droog het gedeelte niet te droog. Als het niet goed is, bevochtig het dan en begin opnieuw.

Beschadigen föhnborstels je haar?

Droog het gedeelte niet te droog. Als het niet goed is, bevochtig het dan en begin opnieuw. Alle schade wordt aangericht bij het blijven föhnen van haar dat al droog is. Dit gaat verder dan het verwijderen van overtollig water en verwijdert het eigen aangeboren vocht van de haren, wat leidt tot dunner, broos haar dat uiteindelijk splitst en breekt.

Droog tot 98% en laat het de rest van de weg aan de lucht drogen. Ik definieer een stijlborstel als een heteluchtborstel die maar één ding doet en dat is je haar rechttrekken. Met heteluchtborstels kunt u uw haar drogen en tegelijkertijd gladheid creëren, krullen en rechttrekken in één penseelstreek. In die gevallen combineert deze verwarmde haarborstel de kracht van een stijltang met het gemak van een traditionele borstel.

Naast twee 1,2-inch vaten en twee 1,6-inch vaten om te krullen, wordt de droger geleverd met opzetstukken om het haar recht uit te blazen, waaronder een pre-stylingdroger, een stevige gladmakende borstel, een zachte gladmakende borstel en een ronde volumeborstel. Op de meeste heteluchtborstels en stijltangen is de borstelkop net te groot om dichtbij genoeg te komen om kort haar vast te pakken. Deze hete tool droogt het haar niet, maar gebruikt dezelfde bruikbaarheid als een föhnborstel met zijn ronde borstelontwerp dat het haar vanaf de wortels tilt voor een slanke, volumeuze stijl. In plaats van een mix van borstelharen verspreid over het hoofd, hebben de platte zijkanten van deze borstel alleen plastic borstelharen, waardoor het gemakkelijker is om je dikke haar of krullende haar te borstelen en te ontwarren terwijl je het uitblaast.

Een föhnborstel is een ronde borstel met snoer die warmte van binnenuit blaast om je haar te drogen terwijl je het borstelt, draait en stylt. De Drybar Double Shot Blow-Dryer Brush heeft naar mijn mening een betere en gelijkmatigere luchtstroom door de borstelkop dan de Revlon One-Step. Ik ben diep bang dat mijn haar vast komt te zitten in de borstel en in een enorme knoop wordt gezogen, maar dat gebeurt nooit met deze borstel. Deze borstel heeft zeven warmtestanden en 65 kleine verwarmde keramische platen die oneffenheden, golven, kroezen en flyaways zachtjes gladstrijken terwijl je hem door je droge haar borstelt.

Platte borstels en ronde borstels met korte dunne borstelharen zijn gemakkelijker te gebruiken, maar geven niet dezelfde controle. Haardrogerborstels stylen en drogen je haar in één keer effectief, waarbij de kracht van een ronde borstel en föhn in één stuk wordt gecombineerd. Nadat ik mijn haar van wortel tot punt op de hoogste stand had gedroogd, werkte ik de ronde borstel delen van mijn haar op een lagere stand, draaide ik de borstel en trok ik strengen door de borstelharen om het verder te stylen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *