Is de revlon haardrogerborstel schadelijk?

Ondanks de beweringen om hitteschade te verminderen, heeft het hebben van een heet gereedschap direct op mijn haar me ertoe aangezet mijn lokken in hittebeschermende spray te doven. Daarom is het belangrijk om je haar handdoekdroog te maken en te wachten tot het net vochtig is voordat je het met de borstel gaat stylen, per Glamour.

Is de revlon haardrogerborstel schadelijk?

Ondanks de beweringen om hitteschade te verminderen, heeft het hebben van een heet gereedschap direct op mijn haar me ertoe aangezet mijn lokken in hittebeschermende spray te doven. Daarom is het belangrijk om je haar handdoekdroog te maken en te wachten tot het net vochtig is voordat je het met de borstel gaat stylen, per Glamour. Zoals het geval is met elke verwarmde stylingtool, kan het gebruik van het apparaat op nat haar meer haarbeschadiging veroorzaken. Zodra het haar voornamelijk droog is, breng je een hittebeschermende spray aan op je haar en scheid je je haar in secties.

Southern Living raadt Bumble and Bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat %26 UV-beschermende primer of Briogeo Farewell Frizz Blow Dry Perfection Heat Protectant Cream aan. Gebruik vervolgens de borstel om je haar te drogen en te stylen, te beginnen met het onderste gedeelte en je een weg te banen naar de bovenste lagen. Het resultaat is een blow-outstijl die eruitziet alsof je rechtstreeks uit een kapsalon bent gekomen. En af en toe een volledige uitbarsting voor je haar zou geen probleem moeten zijn.

Voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen bij het föhnen van nat haar. Probeer alleen de Revlon éénstaps-föhn en styleron vochtig haar te gebruiken. Langdurige schade kan het gevolg zijn van het hard behandelen van nat haar door het trekken en hoge warmtestanden van de borstel. Wat betreft de vraag of de Revlon One-Step-föhn je haar beschadigt, is het antwoord „Nee.

Na gebruik zie je geen verandering in de haartextuur. Op de lange termijn kan langdurig gebruik van de Revlon One-Step Föhn het haar echter beschadigen en kroesder en droog maken. Apparaten zoals de Revlon One-Step bestaan al sinds de jaren '70. Wat maakte deze tot een bestseller? De Revlon One-Step Föhn %26 Volumizer, maar we noemen het gewoon de Revlon One-Step.

Het is in wezen een hete borstel, een soort haargereedschap dat al sinds de jaren zeventig bestaat, dat haar droogt en tegelijkertijd stylt. Lucht komt uit gaten in de borstel en de afgeronde vorm geleidt het haar zodat het glad wordt; het lijkt op het rechttrekken van borstels en hete kammen die soms worden gebruikt op natuurlijk zwart haar. Een van de meer vervelende aspecten is dat je de Revlon One-Step niet kunt of liever niet mag gebruiken om nat haar te weken. In plaats daarvan adviseert Silvestera om te wachten tot je haar minstens 50 procent droog is en om een sterke hittebeschermer te gebruiken terwijl het haar nog vochtig is om te veel schade te voorkomen.

Ik ben diep bang dat mijn haar vast komt te zitten in de borstel en in een enorme knoop wordt gezogen, maar dat gebeurt nooit met deze borstel. Door Good Housekeeping vermeld als de beste föhnborstel, maakt het innovatieve ontwerp van de peddelborstel het haar tegelijkertijd glad en volumineus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *