Is een föhnborstel goed?

Haardrogerborstels stylen en drogen je haar in één keer effectief, waarbij de kracht van een ronde borstel en föhn in één stuk wordt gecombineerd. Het resultaat is een volumineuze, pluisvrije glans in één stap.

Is een föhnborstel goed?

Haardrogerborstels stylen en drogen je haar in één keer effectief, waarbij de kracht van een ronde borstel en föhn in één stuk wordt gecombineerd. Het resultaat is een volumineuze, pluisvrije glans in één stap. All-In-One Dryer Brush kan de manier waarop je haar doet transformeren met zijn twee opzetstukken, een ovale borstel met zachte en harde haren om het haar te ontwarren en glad te maken, en een volumineuze pik om aan de wortels te gebruiken. Deze borstel heeft zeven warmtestanden en 65 kleine verwarmde keramische platen die oneffenheden, golven, kroezen en flyaways zachtjes gladstrijken terwijl je hem door je droge haar borstelt.

Hauss, die trainde met Deva Curl en gespecialiseerd is in krullend haarverzorging, zegt dat deze T3-borstel geweldig is voor het gladmaken van krullend haar omdat het wordt geleverd met een platte borstelbevestiging en doordrenkt is met negatieve ionen. De zwart getufte borstelharen op de Bed Head One-Step Föhn en Volumizer Heteluchtborstel bevinden zich aan de zijkanten om volume te creëren, terwijl de roze nylon borstelharen overal op de borstel zitten, helpen het haar te ontwarren. Ik ben diep bang dat mijn haar vast komt te zitten in de borstel en in een enorme knoop wordt gezogen, maar dat gebeurt nooit met deze borstel. Gelukkig hebben sommige merken het haarstylingproces sneller en gemakkelijker gemaakt door de borstel en föhn in elkaar te zetten, waardoor de baanbrekende uitbarstingsborstel ontstaat.

Als je een zacht gekrulde look wilt, draai je de borstel terwijl je langs de lengtes van je haar gaat en houd de föhnborstel een paar seconden aan het uiteinde van je haar vast. In plaats van een mix van borstelharen verspreid over het hoofd, hebben de platte zijkanten van deze borstel alleen plastic borstelharen, waardoor het gemakkelijker is om je dikke haar of krullende haar te borstelen en te ontwarren terwijl je het uitblaast. Een föhnborstel is een ronde borstel met snoer die warmte van binnenuit blaast om je haar te drogen terwijl je het borstelt, draait en stylt. De ronde borstel geeft je megavolume, terwijl de paddleborstelopzetstuk je haar glad maakt, waardoor je thuis een strakke, rechte look krijgt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *