Welke föhnborstel is het minst schadelijk?

Onze experts geven over het algemeen de voorkeur aan borstels met een combinatie van nylon en getufte borstelharen, waarvan ze zeggen dat ze helpen bij het creëren van de beste spanning en controle voor het stylen van de meeste haartypes. Keramische borstelharen zijn ook een goede optie omdat ze helpen de warmte gelijkmatig te verdelen om overmatige hitteschade aan het haar te voorkomen.

Welke föhnborstel is het minst schadelijk?

Onze experts geven over het algemeen de voorkeur aan borstels met een combinatie van nylon en getufte borstelharen, waarvan ze zeggen dat ze helpen bij het creëren van de beste spanning en controle voor het stylen van de meeste haartypes. Keramische borstelharen zijn ook een goede optie omdat ze helpen de warmte gelijkmatig te verdelen om overmatige hitteschade aan het haar te voorkomen. Naast twee 1,2-inch vaten en twee 1,6-inch vaten om te krullen, wordt de droger geleverd met opzetstukken om het haar recht uit te blazen, waaronder een pre-stylingdroger, een stevige gladmakende borstel, een zachte gladmakende borstel en een ronde volumeborstel. Haardrogerborstels stylen en drogen je haar in één keer effectief, waarbij de kracht van een ronde borstel en föhn in één stuk wordt gecombineerd.

Gelukkig hebben sommige merken het haarstylingproces sneller en gemakkelijker gemaakt door de borstel en föhn in elkaar te zetten, waardoor de baanbrekende uitbarstingsborstel ontstaat. De ronde borstel geeft je megavolume, terwijl de paddleborstelopzetstuk je haar glad maakt, waardoor je thuis een strakke, rechte look krijgt. In plaats van een mix van borstelharen verspreid over het hoofd, hebben de platte zijkanten van deze borstel alleen plastic borstelharen, waardoor het gemakkelijker is om je dikke haar of krullende haar te borstelen en te ontwarren terwijl je het uitblaast. All-In-One Dryer Brush kan de manier waarop je haar doet transformeren met zijn twee opzetstukken, een ovale borstel met zachte en harde haren om het haar te ontwarren en glad te maken, en een volumineuze pik om aan de wortels te gebruiken.

Deze borstel heeft zeven warmtestanden en 65 kleine verwarmde keramische platen die oneffenheden, golven, kroezen en flyaways zachtjes gladstrijken terwijl je hem door je droge haar borstelt. Ghamari wijst erop dat het gebruik van een heteluchtborstel erg lijkt op het gebruik van een ronde borstel, behalve dat er geen moeite is om een föhn in de ene hand en een ronde borstel in de andere hand vast te houden. Een föhnborstel is een ronde borstel met snoer die warmte van binnenuit blaast om je haar te drogen terwijl je het borstelt, draait en stylt. In die gevallen combineert deze verwarmde haarborstel de kracht van een stijltang met het gemak van een traditionele borstel.

Wat deze Bed Head haarborsteldroger onderscheidt, is de doordachte plaatsing en structuur van de borstelharen. Deze hete tool droogt het haar niet, maar gebruikt dezelfde bruikbaarheid als een föhnborstel met zijn ronde borstelontwerp dat het haar vanaf de wortels tilt voor een slanke, volumeuze stijl. Hauss, die trainde met Deva Curl en gespecialiseerd is in krullend haarverzorging, zegt dat deze T3-borstel geweldig is voor het gladmaken van krullend haar omdat het wordt geleverd met een platte borstelbevestiging en doordrenkt is met negatieve ionen. De zwart getufte borstelharen op de Bed Head One-Step Föhn en Volumizer Heteluchtborstel bevinden zich aan de zijkanten om volume te creëren, terwijl de roze nylon borstelharen overal op de borstel zitten, helpen het haar te ontwarren.

De truc is om een uitbarstingsborstel te vinden die licht en strak genoeg is om door strengen te varen, zoals Ghd's Hot Round Brush.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *