Welke verwarmde borstel is het beste?

Om de beste hete borstels te vinden, hebben meer dan 272 testers 33 verschillende modellen uitgeprobeerd. Elke styler werd beoordeeld op gebruiksgemak, ontwerp, instructies en prestaties.

Welke verwarmde borstel is het beste?

Om de beste hete borstels te vinden, hebben meer dan 272 testers 33 verschillende modellen uitgeprobeerd. Elke styler werd beoordeeld op gebruiksgemak, ontwerp, instructies en prestaties. Bijna alle testers zeiden dat het gemakkelijk door hun haar glijdt, waardoor het net zo glad en glanzend bleef als een föhnen. Testers bereikten strakke stijlen in recordtijd (in sommige gevallen sneller dan stijltangen), dankzij de 185C-warmte.

De meeste testers ontdekten dat het ook hun vliegharen aanzienlijk verminderde. Iedereen vond het comfortabel om vast te houden en 71% genoot van langdurige stijlen die ze van dag tot nacht brachten. Het had moeite om zijn maximale temperatuur in het laboratorium te bereiken, maar als je schade wilt minimaliseren, is het gebruik van een lagere maar nog steeds effectieve warmte geen slechte zaak. Met tal van functies (een verwarmde rand voor een groter oppervlak, digitale Rapid HeatiQ-technologie, drie warmte-instellingen en keramische verwarming voor een gladde afwerking, om er maar een paar te noemen), kan de nieuwe stylingborstel van T3 gewoon uw vertrouwde stijltang volledig stoppen, vooral tijdens drukke ochtenden.

Ghamari wijst erop dat het gebruik van een heteluchtborstel erg lijkt op het gebruik van een ronde borstel, behalve dat er geen moeite is om een föhn in de ene hand en een ronde borstel in de andere hand vast te houden. Je kunt ook veerkracht creëren door je haar te draaien zoals je de professionals ziet doen, plus de niet-verwarmde punt aan het uiteinde van de borstel maakt het gemakkelijk te manoeuvreren, vooral als je nog niet bekend bent met heteluchtborstels. Gelukkig hebben sommige merken het haarstylingproces sneller en gemakkelijker gemaakt door de borstel en föhn in elkaar te zetten, waardoor de baanbrekende uitbarstingsborstel ontstaat. Een heteluchtstyler combineert je haardroger en een ronde borstel en kan worden gebruikt op nat haar en blaast warmte van binnenuit, gladder terwijl het droogt, wat betekent dat je maar één hand hoeft te gebruiken om een föhnen in salonstijl te bereiken.

Borstel of kam eerst je haar om hardnekkige klitten te verwijderen, snijd vervolgens stukken af, waarbij je de hete borstel langzaam van de wortels naar de punten passeert, sectie voor sectie. GTG's redactioneel directeur Victoria is een langdurige fan van de Dafni-borstel vanwege zijn gemakkelijke rechttrekken en gladmakende krachten en vorig jaar zag de komst van de draadloze versie, waardoor het ideaal is voor het sorteren van haar dat door regen is geteisterd op weg naar het werk of manen die niet goed overweg kunnen met hotelhaardrogers. Deze stylingborstel heeft ergonomische handgrepen en een uniek ontworpen borstelkop die het stylen een fluitje van een cent maakt, en de roterende loop maakt het nog gemakkelijker om te stylen. In tegenstelling tot de One-Step-tool, kunt u de borstel van het handvat losmaken om hem als föhn te gebruiken en overtollig water te verwijderen voordat u gaat poetsen voor een soepelere stylingervaring.

Deze borstel heeft zeven warmtestanden en 65 kleine verwarmde keramische platen die oneffenheden, golven, kroezen en flyaways zachtjes gladstrijken terwijl je hem door je droge haar borstelt. Deze borstel combineert de kracht van een ronde borstel met een droger voor een soepele föhnen zonder salonafspraak. Als je de voorkeur geeft aan een ronde borstel boven een peddelborstel, heeft Flower, de schoonheidslijn van Drew Barrymore, ook een volumeborstel gemaakt. De zwart getufte borstelharen op de Bed Head One-Step Föhn en Volumizer Heteluchtborstel bevinden zich aan de zijkanten om volume te creëren, terwijl de roze nylon borstelharen overal op de borstel zitten, helpen het haar te ontwarren.

De tweede optie is een hete borstelstijltang of gladder, die eruitziet als een peddelborstel, maar de borstelharen zijn bevestigd aan een keramische plaat. Voer hete borstels in, die kunnen worden geleverd in de vorm van hybride borstels en drogers of borstel en stijltangen - en ze staan op het punt uw BFF te worden voor snelheidsdroging, volume en slanke golven.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *