Beschadigen hete borstels je haar?

En hoe meer je ze gebruikt, hoe erger de situatie wordt. Herhaaldelijk gebruik van hete gereedschappen kan het haar ernstig beschadigen en breken, vooral chemisch behandeld haar, en kan ook de haarglans op alle haartypes elimineren, zegt Frédéric Fekkai, beroemde haarstylist en oprichter van zijn gelijknamige haarverzorgingslijn.

Beschadigen hete borstels je haar?

En hoe meer je ze gebruikt, hoe erger de situatie wordt. Herhaaldelijk gebruik van hete gereedschappen kan het haar ernstig beschadigen en breken, vooral chemisch behandeld haar, en kan ook de haarglans op alle haartypes elimineren, zegt Frédéric Fekkai, beroemde haarstylist en oprichter van zijn gelijknamige haarverzorgingslijn. Pro's raden aan om de algemene regel van alles met mate toe te passen op uw hottools-routine, wat betekent dat u geen hot tool te vaak, op een te hoge instelling of te lang moet gebruiken. Met heteluchtborstels kunt u uw haar drogen en tegelijkertijd gladheid creëren, krullen en rechttrekken in één penseelstreek.

Een heteluchtstyler combineert je haardroger en een ronde borstel en kan worden gebruikt op nat haar en blaast warmte van binnenuit, gladder terwijl het droogt, wat betekent dat je maar één hand hoeft te gebruiken om een föhnen in salonstijl te bereiken. Ghamari wijst erop dat het gebruik van een heteluchtborstel erg lijkt op het gebruik van een ronde borstel, behalve dat er geen moeite is om een föhn in de ene hand en een ronde borstel in de andere hand vast te houden. De tweede optie is een hete borstelstijltang of gladder, die eruitziet als een peddelborstel, maar de borstelharen zijn bevestigd aan een keramische plaat. Dyson erkende de vraag naar hete borstels voor iedereen deze zomer en voegde hete borstelopzetstukken toe voor franjes en korter, fijn haar aan zijn geliefde Air Wrap, die kan worden gebruikt op nat of droog haar.

Ik definieer een stijlborstel als een heteluchtborstel die maar één ding doet en dat is je haar rechttrekken. Deze borstel combineert de kracht van een ronde borstel met een droger voor een soepele föhnen zonder salonafspraak. Op de meeste heteluchtborstels en stijltangen is de borstelkop net te groot om dichtbij genoeg te komen om kort haar vast te pakken. Bij correct gebruik is een hete borstel minder schadelijk en sneller te gebruiken dan een traditionele stijltang, maar gebruik je hete borstel alleen op droog tot meestal droog haar, tenzij het hete lucht gebruikt om te stylen.

De Drybar Double Shot Blow-Dryer Brush heeft naar mijn mening een betere en gelijkmatigere luchtstroom door de borstelkop dan de Revlon One-Step. Voer hete borstels in, die kunnen worden geleverd in de vorm van hybride borstels en drogers of borstel en stijltangen - en ze staan op het punt uw BFF te worden voor snelheidsdroging, volume en slanke golven. GTG's redactioneel directeur Victoria is een langdurige fan van de Dafni-borstel vanwege zijn gemakkelijke rechttrekken en gladmakende krachten en vorig jaar zag de komst van de draadloze versie, waardoor het ideaal is voor het sorteren van haar dat door regen is geteisterd op weg naar het werk of manen die niet goed overweg kunnen met hotelhaardrogers. Je kunt ook veerkracht creëren door je haar te draaien zoals je de professionals ziet doen, plus de niet-verwarmde punt aan het uiteinde van de borstel maakt het gemakkelijk te manoeuvreren, vooral als je nog niet bekend bent met heteluchtborstels.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *