Kun je een heteluchtborstel gebruiken op nat haar?

Zorg ervoor dat je je haar ten minste 80% van de weg aan de lucht droogt of föhnen voordat je je hete borstel oppakt. Je kunt heteluchtstylers gebruiken op vochtig of nat haar, maar we raden aan om eerst handdoekdroog haar te drogen om overtollig water te verwijderen.

Kun je een heteluchtborstel gebruiken op nat haar?

Zorg ervoor dat je je haar ten minste 80% van de weg aan de lucht droogt of föhnen voordat je je hete borstel oppakt. Je kunt heteluchtstylers gebruiken op vochtig of nat haar, maar we raden aan om eerst handdoekdroog haar te drogen om overtollig water te verwijderen. Haar is kwetsbaarder als het nat is, dus stylen bij hoge temperaturen zal niet alleen delicate lokken beschadigen, maar je zult waarschijnlijk ook niet de look bereiken die je zoekt. Deze borstel combineert de kracht van een ronde borstel met een droger voor een soepele föhnen zonder salonafspraak.

Hij weegt minder dan 400 gram en het extra grote ovale vat tilt de wortels op voor extra volume. Het vat zelf is gecoat met toermalijn om het natuurlijke vocht van het haar te behouden en de nagelriem te verzegelen voor zijdezacht haar. Je kunt deze gebruiken op droog of nat haar, maar aangezien het een droger van 1000 watt is, vinden we hem het leukst voor nat haar. Het heeft drie warmte- en snelheidsinstellingen, afhankelijk van hoe snel je wilt föhnen.

Het wordt echter aanbevolen om een heteluchtborstel op vochtig haar te gebruiken, omdat deze effectiever en minder schadelijk is. Deze gereedschappen zijn ontworpen voor vochtig haar, niet droog of nat. Hier zijn enkele belangrijke tips die u wilt weten voordat u een heteluchtborstel gebruikt. Allereerst is er meer aan de hand dan alleen het inpluggen en borstelen van je haar.

Als je het meest effectieve gebruik uit je heteluchtborstel wilt halen, blijf dan lezen. Dit zijn tips die je kunt gebruiken om een heteluchtborstel te maximaliseren en hoe je de beste styling krijgt tijdens het drogen. Door deze tips te volgen zullen je vrienden denken dat elke keer dat je je heteluchtborstel gebruikt, je naar de kapsalon bent gegaan. Als dat het geval is, en je hebt geen hete borstel of een stijltang in je arsenaal voor schoonheidsmiddelen, dan moet je dat zo snel mogelijk verhelpen.

Deze borstel heeft zeven warmtestanden en 65 kleine verwarmde keramische platen die oneffenheden, golven, kroezen en flyaways zachtjes gladstrijken terwijl je hem door je droge haar borstelt. Een föhnborstel is een ronde borstel met snoer die warmte van binnenuit blaast om je haar te drogen terwijl je het borstelt, draait en stylt. Bij correct gebruik is een hete borstel minder schadelijk en sneller te gebruiken dan een traditionele stijltang, maar gebruik je hete borstel alleen op droog tot meestal droog haar, tenzij het hete lucht gebruikt om te stylen. Ze vonden het leuk dat de borstelborstel natuurlijk volume creëerde voor een zachte föhnachtige afwerking, terwijl de harde haren op de peddelborstel hielpen afrohaar te ontwarren.

Voer hete borstels in, die kunnen worden geleverd in de vorm van hybride borstels en drogers of borstel en stijltangen - en ze staan op het punt uw BFF te worden voor snelheidsdroging, volume en slanke golven. Dyson erkende de vraag naar hete borstels voor iedereen deze zomer en voegde hete borstelopzetstukken toe voor franjes en korter, fijn haar aan zijn geliefde Air Wrap, die kan worden gebruikt op nat of droog haar. Een heteluchtstyler combineert je haardroger en een ronde borstel en kan worden gebruikt op nat haar en blaast warmte van binnenuit, gladder terwijl het droogt, wat betekent dat je maar één hand hoeft te gebruiken om een föhnen in salonstijl te bereiken. GTG's redactioneel directeur Victoria is een langdurige fan van de Dafni-borstel vanwege zijn gemakkelijke rechttrekken en gladmakende krachten en vorig jaar zag de komst van de draadloze versie, waardoor het ideaal is voor het sorteren van haar dat door regen is geteisterd op weg naar het werk of manen die niet goed overweg kunnen met hotelhaardrogers.

In plaats van een mix van borstelharen verspreid over het hoofd, hebben de platte zijkanten van deze borstel alleen plastic borstelharen, waardoor het gemakkelijker is om je dikke haar of krullende haar te borstelen en te ontwarren terwijl je het uitblaast. De tweede optie is een hete borstelstijltang of gladder, die eruitziet als een peddelborstel, maar de borstelharen zijn bevestigd aan een keramische plaat. Je kunt ook veerkracht creëren door je haar te draaien zoals je de professionals ziet doen, plus de niet-verwarmde punt aan het uiteinde van de borstel maakt het gemakkelijk te manoeuvreren, vooral als je nog niet bekend bent met heteluchtborstels.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *