Zijn hete borstels minder schadelijk dan stijltangen?

Borstels voor het rechttrekken zijn meestal minder schadelijk voor je haar. Je zet geen directe warmte aan beide kanten van je haar, en je vermijdt ook de sleepboten en haken en ogen die soms voorkomen met platte ijzers, zegt Dorsey.

Zijn hete borstels minder schadelijk dan stijltangen?

Borstels voor het rechttrekken zijn meestal minder schadelijk voor je haar. Je zet geen directe warmte aan beide kanten van je haar, en je vermijdt ook de sleepboten en haken en ogen die soms voorkomen met platte ijzers, zegt Dorsey. Omdat strijkijzers een hoop warmte nodig hebben om hun werk te doen, zijn ze niet bedoeld om elke dag te worden gebruikt. Al die hitteschade doet echt een nummer op je strengen.

Rechttrekborstels kunnen echter absoluut regelmatiger worden gebruikt. Ze kunnen zelfs worden gebruikt voor het bijwerken tussen uw straightening-sessies op uw krullende of dikke haar. Een stijltang met stijltang heeft een breder temperatuurbereik dan een stijltang voor het haar. De temperatuur kan overal worden ingesteld van 300° F voor een lichte styling tot 450° F voor de meest intense stijl.

Het wordt niet aanbevolen om elke dag een stijltang te gebruiken, het aanbevolen gebruik is ongeveer 3-4 dagen per week. Als we borstelstijltang vergelijken met stijltang in termen van mogelijke schade, zijn hete borstels over het algemeen minder schadelijk dan stijltangen. Ze zijn minder schadelijk voor je haar dan stijltangen omdat je er niet zoveel warmte op aanbrengt. Ongeacht of u kiest voor een stijltang of stijltang, de hitte kan uitdroging en schade veroorzaken.

Daarom is het belangrijk om rekening te houden met het gebruik van een thermische beschermingsspray (link naar Amazon) en een goede vochtinbrengende conditioner om zowel je haar als hoofdhuid te beschermen. Laten we hier een paar woorden zeggen, de controverse begint wanneer je begint te vergelijken met een ander hulpmiddel dat minder warmte gebruikt, modern en waarschijnlijk minder schade aan je haar aanricht. Maar warmte is niet de enige overwegende factor bij het kiezen van een haargereedschap voor jou. Als u de juiste voorzorgsmaatregelen kunt nemen en deze te goed met zorg kunt gebruiken, kunt u altijd het risico op beschadiging van uw haar minimaliseren.

Maar als je een directe Ans wilt, dan is de stijltang voor haar minder schadelijk dan strijkijzers. Een stijltang heeft de neiging om tot hogere temperaturen op te warmen dan een stijlborstel. Dit maakt strijkijzers een geschiktere keuze voor mensen met grof, krullend haar dat meestal aan de dikkere kant zit. Je strengen hebben wat meer warmte nodig om ze recht te krijgen.

Stijltang biedt je tal van stylingopties, wat je haar ook is - steil, krullend of golvend. Het kan je ook een langdurig stylingresultaat geven. Bovendien proberen bedrijven hun recente technologieën te gebruiken om het hulpmiddel voor het rechttrekken van haar gemakkelijker en minder schadelijk te maken. Verwarmde borstels veroorzaken minimale schade omdat ze minder directe warmte gebruiken dan krultangen of stijltangen.

Je kunt ook veerkracht creëren door je haar te draaien zoals je de professionals ziet doen, plus de niet-verwarmde punt aan het uiteinde van de borstel maakt het gemakkelijk om te manoeuvreren, vooral als je nog niet bekend bent met heteluchtborstels. Trek de borstel helemaal door het haar voor rechte uiteinden, of wikkel de uiteinden rond de loop van de ronde borstel om krullen te maken. Victoria, redactioneel directeur van GTG, is een langdurige fan van de Dafni-borstel vanwege zijn gemakkelijke rechttrekken en gladmakende krachten en vorig jaar zag de komst van de draadloze versie, waardoor het ideaal is voor het sorteren van haar dat door regen is geteisterd op weg naar het werk of manen die niet goed overweg kunnen met hotelhaardrogers. Voer hete borstels in, die kunnen worden geleverd in de vorm van hybride borstels en drogers of borstel en stijltangen - en ze staan op het punt uw BFF te worden voor snelheidsdroging, volume en slanke golven.

Dyson erkende de vraag naar hete borstels voor iedereen deze zomer en voegde hete borstelbevestigingen toe voor franjes en korter, fijn haar aan zijn geliefde Air Wrap, die kan worden gebruikt op nat of droog haar. De tweede optie is een stijltang met hete borstel of gladder, die eruitziet als een paddleborstel, maar de borstelharen zijn bevestigd aan een keramische plaat. Nadat je tot aan de uiteinden van het haar hebt geborsteld, wikkel je het haar terug rond het vat en rol je de borstel omhoog naar je wortels. Deze borstel combineert de kracht van een ronde borstel met een droger voor een soepele föhnen zonder salonafspraak.

Een heteluchtstyler combineert je haardroger en een ronde borstel en kan worden gebruikt op nat haar en blaast warmte van binnenuit, gladder terwijl het droogt, wat betekent dat je maar één hand hoeft te gebruiken om een föhnen in salonstijl te bereiken. Paddle-borstels zijn het beste voor het rechttrekken en gladmaken van haar, terwijl ronde borstels kunnen worden gebruikt om steil haar of krullen te maken. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *