Is een föhnborstel het waard?

Het hangt af van je haartype en vaardigheidsniveau. Mijn voormalige kamergenoot heeft haar hoofd geschoren.

Is een föhnborstel het waard?

Het hangt af van je haartype en vaardigheidsniveau. Mijn voormalige kamergenoot heeft haar hoofd geschoren. Het ziet er net zo cool uit als haar blonde golven jaren geleden. Misschien leg ik op een dag mijn diepe conditioners en hittebeschermende sprays en hete gereedschappen neer en volg ik haar voorbeeld opnieuw.

Maar tot die tijd zullen het alleen ik en mijn Revlon One-Step Föhn Brush zijn, de beautytool die me langer heeft geduurd dan welk appartement, baan of haarlengte dan ook. Het is de meest betrouwbare en betaalbare föhnen borstel. Het is altijd bestand om in handbagage te worden gestopt en op de grond te vallen. En ik voel me altijd, voor een paar dagen, als een van die coole meiden die moeiteloos, betoverend geweldig haar hebben.

Ik gaf toe aan de hype en was niet teleurgesteld. Wat ik zo leuk vind aan de borstel is dat ik er geen steil haar van krijg. Als je krullend haar hebt zoals ik, kan de borstel een optie zijn voor wanneer je wilt dat je haar glad is met golven aan het einde. Door het handvat naar de hoge stand te draaien, liet ik de borstel onder grote delen van mijn vochtige haar lopen en trok vervolgens de borstel in krulbeweging naar de uiteinden.

Ik ben diep bang dat mijn haar vast komt te zitten in de borstel en in een enorme knoop wordt gezogen, maar dat gebeurt nooit met deze borstel. Nadat ik mijn haar van wortel tot punt op de hoogste stand had gedroogd, werkte ik de ronde borstel delen van mijn haar op een lagere stand, draaide ik de borstel en trok ik strengen door de borstelharen om het verder te stylen. Deze hete tool droogt het haar niet, maar gebruikt dezelfde bruikbaarheid als een föhnborstel met zijn ronde borstelontwerp dat het haar vanaf de wortels tilt voor een slanke, volumeuze stijl. In die gevallen combineert deze verwarmde haarborstel de kracht van een stijltang met het gemak van een traditionele borstel.

All-In-One Dryer Brush kan de manier waarop je haar doet transformeren met zijn twee opzetstukken, een ovale borstel met zachte en harde haren om het haar te ontwarren en glad te maken, en een volumineuze pik om aan de wortels te gebruiken. Haardrogerborstels stylen en drogen je haar in één keer effectief, waarbij de kracht van een ronde borstel en föhn in één stuk wordt gecombineerd. Gelukkig hebben sommige merken het haarstylingproces sneller en gemakkelijker gemaakt door de borstel en föhn in elkaar te zetten, waardoor de baanbrekende uitbarstingsborstel ontstaat. Naast twee 1,2-inch vaten en twee 1,6-inch vaten om te krullen, wordt de droger geleverd met opzetstukken om het haar recht uit te blazen, waaronder een pre-stylingdroger, een stevige gladmakende borstel, een zachte gladmakende borstel en een ronde volumeborstel.

Nadat ik mijn haar heb besproeid met de Pillow Proof Blow Drying Primer, ga ik naar binnen met mijn Wet Brush en borstel ik mijn haar. De zwart getufte borstelharen op de Bed Head One-Step Föhn en Volumizer Heteluchtborstel bevinden zich aan de zijkanten om volume te creëren, terwijl de roze nylon borstelharen overal op de borstel zitten, helpen het haar te ontwarren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *