Veroorzaken richtborstels hitteschade?

De stijlborstel kan maximaal 550 graden bereiken. Dit is een geweldige functie voor naturals met lossere krulpatronen, omdat het mogelijk maakt om slechts ongeveer twee passen nodig te hebben met de stijlborstel om een strakke stijl te bereiken.

Veroorzaken richtborstels hitteschade?

De stijlborstel kan maximaal 550 graden bereiken. Dit is een geweldige functie voor naturals met lossere krulpatronen, omdat het mogelijk maakt om slechts ongeveer twee passen nodig te hebben met de stijlborstel om een strakke stijl te bereiken. Niet zeggen dat iemand dit apparaat op de maximale temperatuur zou moeten gebruiken. De haarsmeltfactor is een groot risico van het gebruik van de stijlborstel omdat deze zo'n hoge temperatuur bereikt.

Verschillende haartypes vereisen verschillende temperaturen (de keratine in haarlokken begint te smelten op 325 graden). Na 325 graden neemt de kans op het volledig smelten van de haarlokken toe. Om liefdesverdriet en trauma te redden, wees niet haastig en gebruik extreme temperaturen. Je weet wat je haar beter aankan dan wie dan ook.

Nog een voordeel? Het rechttrekken van borstels is meestal minder schadelijk voor je haar. Je zet geen directe warmte aan beide kanten van je haar, en je vermijdt ook de sleepboten en haken en ogen die soms voorkomen met platte ijzers, zegt Dorsey. Omdat strijkijzers een hoop warmte nodig hebben om hun werk te doen, zijn ze niet bedoeld om elke dag te worden gebruikt. Al die hitteschade doet echt een nummer op je lokken.

Rechttrekborstels kunnen echter absoluut regelmatiger worden gebruikt. Ze kunnen zelfs worden gebruikt voor het bijwerken tussen uw stijlsessies op uw krullende of dikke haar. Een stijltang met stijltang heeft een breder temperatuurbereik dan een stijltang voor haar. De temperatuur kan worden ingesteld op 300° F voor een lichte styling tot 450° F voor de meest intense stijl.

Het wordt niet aanbevolen om elke dag een stijltang te gebruiken, het aanbevolen gebruik is ongeveer 3-4 dagen per week. Smelten van het haar - omdat de stijltang zulke hoge temperaturen kan bereiken, is het mogelijk om je haar te smelten als de borstel op een te hoge temperatuur staat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *