Beschadigt de revlon borsteldroger het haar?

Omdat het een hot tool is, is de Revlon One-Step echter niet „goed voor je haar, net zoals föhnen, krullen of rechttrekken niet „goed zijn voor je haar. Daarom is het belangrijk om je haar handdoekdroog te maken en te wachten tot het net vochtig is voordat je het met de borstel gaat stylen, per Glamour.

Beschadigt de revlon borsteldroger het haar?

Omdat het een hot tool is, is de Revlon One-Step echter niet „goed voor je haar, net zoals föhnen, krullen of rechttrekken niet „goed zijn voor je haar. Daarom is het belangrijk om je haar handdoekdroog te maken en te wachten tot het net vochtig is voordat je het met de borstel gaat stylen, per Glamour. Zoals het geval is met elke verwarmde stylingtool, kan het gebruik van het apparaat op nat haar meer haarbeschadiging veroorzaken. Zodra het haar voornamelijk droog is, breng je een hittebeschermende spray aan op je haar en scheid je je haar in secties.

Southern Living raadt Bumble and Bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat %26 UV-beschermende primer of Briogeo Farewell Frizz Blow Dry Perfection Heat Protectant Cream aan. Gebruik vervolgens de borstel om je haar te drogen en te stylen, te beginnen met het onderste gedeelte en je een weg te banen naar de bovenste lagen. Het resultaat is een blow-outstijl die eruitziet alsof je rechtstreeks uit een kapsalon bent gekomen. En af en toe een volledige uitbarsting voor je haar zou geen probleem moeten zijn.

Voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen bij het föhnen van nat haar. Probeer alleen de Revlon éénstaps-föhn en styleron vochtig haar te gebruiken. Langdurige schade kan het gevolg zijn van het hard behandelen van nat haar door het trekken en hoge warmtestanden van de borstel. Wat betreft de vraag of de Revlon One-Step-föhn je haar beschadigt, is het antwoord „Nee.

Na gebruik zie je geen verandering in de haartextuur. Op de lange termijn kan langdurig gebruik van de Revlon One-Step Föhn het haar echter beschadigen en kroesder en droog maken. Ik ben diep bang dat mijn haar vast komt te zitten in de borstel en in een enorme knoop wordt gezogen, maar dat gebeurt nooit met deze borstel. Door Good Housekeeping vermeld als de beste föhnborstel, maakt het innovatieve ontwerp van de peddelborstel het haar tegelijkertijd glad en volumineus.

Nadat ik mijn haar van wortel tot punt op de hoogste stand had gedroogd, werkte ik de ronde borstel delen van mijn haar op een lagere stand, draaide ik de borstel en trok ik strengen door de borstelharen om het verder te stylen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *