Beschadigen heteluchtborstels je haar?

Droog het gedeelte niet te droog. Als het niet goed is, bevochtig het dan en begin opnieuw.

Beschadigen heteluchtborstels je haar?

Droog het gedeelte niet te droog. Als het niet goed is, bevochtig het dan en begin opnieuw. Alle schade wordt aangericht bij het blijven föhnen van haar dat al droog is. Dit gaat verder dan het verwijderen van overtollig water en verwijdert het eigen aangeboren vocht van de haren, wat leidt tot dunner, broos haar dat uiteindelijk splitst en breekt.

Droog tot 98% en laat het de rest van de weg aan de lucht drogen. Ook belangrijk om op te merken is dat een heteluchtborstel niet zo krachtig is als een gewone föhn en alleen op vochtig haar moet worden gebruikt, niet op nat of droog haar. GTG's redactioneel directeur Victoria is een langdurige fan van de Dafni-borstel vanwege zijn gemakkelijke rechttrekken en gladmakende krachten en vorig jaar zag de komst van de draadloze versie, waardoor het ideaal is voor het sorteren van haar dat door regen is geteisterd op weg naar het werk of manen die niet goed overweg kunnen met hotelhaardrogers. Deze borstel combineert de kracht van een ronde borstel met een droger voor een soepele föhnen zonder salonafspraak.

Ik definieer een stijlborstel als een heteluchtborstel die maar één ding doet en dat is je haar rechttrekken. Op de meeste heteluchtborstels en stijltangen is de borstelkop net te groot om dichtbij genoeg te komen om kort haar vast te pakken. Ze vonden het leuk dat de borstelborstel natuurlijk volume creëerde voor een zachte föhnachtige afwerking, terwijl de harde haren op de peddelborstel hielpen afrohaar te ontwarren. Platte borstels en ronde borstels met korte dunne borstelharen zijn gemakkelijker te gebruiken, maar geven niet dezelfde controle.

Met heteluchtborstels kunt u uw haar drogen en tegelijkertijd gladheid creëren, krullen en rechttrekken in één penseelstreek. Bij correct gebruik is een hete borstel minder schadelijk en sneller te gebruiken dan een traditionele stijltang, maar gebruik je hete borstel alleen op droog tot meestal droog haar, tenzij het hete lucht gebruikt om te stylen. De Drybar Double Shot Blow-Dryer Brush heeft naar mijn mening een betere en gelijkmatigere luchtstroom door de borstelkop dan de Revlon One-Step. Dyson erkende de vraag naar hete borstels voor iedereen deze zomer en voegde hete borstelopzetstukken toe voor franjes en korter, fijn haar aan zijn geliefde Air Wrap, die kan worden gebruikt op nat of droog haar.

Je kunt ook veerkracht creëren door je haar te draaien zoals je de professionals ziet doen, plus de niet-verwarmde punt aan het uiteinde van de borstel maakt het gemakkelijk te manoeuvreren, vooral als je nog niet bekend bent met heteluchtborstels. Voer hete borstels in, die kunnen worden geleverd in de vorm van hybride borstels en drogers of borstel en stijltangen - en ze staan op het punt uw BFF te worden voor snelheidsdroging, volume en slanke golven. Ghamari wijst erop dat het gebruik van een heteluchtborstel erg lijkt op het gebruik van een ronde borstel, behalve dat er geen moeite is om een föhn in de ene hand en een ronde borstel in de andere hand vast te houden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *