Kunt u revlon droogborstel op nat haar gebruiken?

Ja, de REVLON éénstaps-föhn is een drooggereedschap. Maar je wilt het niet gebruiken op nat haar.

Kunt u revlon droogborstel op nat haar gebruiken?

Ja, de REVLON éénstaps-föhn is een drooggereedschap. Maar je wilt het niet gebruiken op nat haar. Laat je haar drogen tot ongeveer 80 procent voor het beste resultaat. Als u probeert het gereedschap op zeer nat haar te gebruiken, duurt het proces lang en kunt u de nagelriem beschadigen.

Daarom is het belangrijk om je haar handdoekdroog te maken en te wachten tot het net vochtig is voordat je het met de borstel gaat stylen, per Glamour. Zoals het geval is met elke verwarmde stylingtool, kan het gebruik van het apparaat op nat haar meer haarbeschadiging veroorzaken. Zodra het haar voornamelijk droog is, breng je een hittebeschermende spray aan op je haar en scheid je je haar in secties. Southern Living raadt Bumble and Bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat %26 UV-beschermende primer of Briogeo Farewell Frizz Blow Dry Perfection Heat Protectant Cream aan.

Gebruik vervolgens de borstel om je haar te drogen en te stylen, te beginnen met het onderste gedeelte en je een weg te banen naar de bovenste lagen. Het resultaat is een blow-outstijl die eruitziet alsof je rechtstreeks uit een kapsalon bent gekomen. Ik ben diep bang dat mijn haar vast komt te zitten in de borstel en in een enorme knoop wordt gezogen, maar dat gebeurt nooit met deze borstel. Nadat ik mijn haar van wortel tot punt op de hoogste stand had gedroogd, werkte ik de ronde borstel delen van mijn haar op een lagere stand, draaide ik de borstel en trok ik strengen door de borstelharen om het verder te stylen.

De zijkanten van de borstel zijn bekleed met nylon borstelharen met balpunten, terwijl de gebogen randen een combinatie hebben van varkensharen en nylon, waardoor je de voordelen hebt van twee verschillende soorten borstels tegelijkertijd. Door Good Housekeeping vermeld als de beste föhnborstel, maakt het innovatieve ontwerp van de peddelborstel het haar tegelijkertijd glad en volumineus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *