Werken hete borstels?

Kortom, ja - richtborstels zijn een uitstekend hulpmiddel dat prachtig recht resultaat kan geven. Het kan even duren voordat je eraan went, vooral als je gewend bent om een stijltang te gebruiken, maar ze zijn veel eenvoudiger en minder onhandig in gebruik dan een stijltang.

Werken hete borstels?

Kortom, ja - richtborstels zijn een uitstekend hulpmiddel dat prachtig recht resultaat kan geven. Het kan even duren voordat je eraan went, vooral als je gewend bent om een stijltang te gebruiken, maar ze zijn veel eenvoudiger en minder onhandig in gebruik dan een stijltang. Toegegeven, niet elke stijltang voor haar is gelijk gemaakt, maar kies een hulpmiddel uit deze galerij hierboven en je zult niet teleurgesteld zijn. De meeste zijn gebouwd met verschillende warmtestanden, zodat je de juiste temperatuur voor je haartype kunt vinden.

Als je gezegend bent met dik, lang haar, kan een hogere hitte nodig zijn om de lengte van je haar echt glad te strijken. Onze toptruc? Ga langzaam van wortel naar punt op elke sectie, op deze manier hoef je niet steeds opnieuw over het haar te gaan. In vergelijking met een stijltang kunt u met een verwarmde stylingborstel de tijd verkorten die nodig is om uw haar recht te trekken. Hoe is dit mogelijk? Wanneer u een verwarmde borstel gebruikt, kunt u op grotere delen van het haar werken, vergeleken met een stijltang.

Een verwarmde haarborstel kan een behoorlijk groot deel van het haar tegelijk aan, waardoor het hele hoofd sneller wordt bedekt, wat zeker de tijd van je stylingroutine verkort. Het is handig voor gelegenheden waarbij je je haar snel glad moet strijken en stylen. Ghamari wijst erop dat het gebruik van een heteluchtborstel erg lijkt op het gebruik van een ronde borstel, behalve dat er geen moeite is om een föhn in de ene hand en een ronde borstel in de andere hand vast te houden. GTG's redactioneel directeur Victoria is een langdurige fan van de Dafni-borstel vanwege zijn gemakkelijke rechttrekken en gladmakende krachten en vorig jaar zag de komst van de draadloze versie, waardoor het ideaal is voor het sorteren van haar dat door regen is geteisterd op weg naar het werk of manen die niet goed overweg kunnen met hotelhaardrogers.

Deze brede peddelborstel met gebogen randen is geweldig om niet alleen het haar glad te strijken en recht te trekken, maar ook om de uiteinden te zwaaien als je de borstel naar binnen draait. Je kunt ook veerkracht creëren door je haar te draaien zoals je de professionals ziet doen, plus de niet-verwarmde punt aan het uiteinde van de borstel maakt het gemakkelijk te manoeuvreren, vooral als je nog niet bekend bent met heteluchtborstels. Bij correct gebruik is een hete borstel minder schadelijk en sneller te gebruiken dan een traditionele stijltang, maar gebruik je hete borstel alleen op droog tot meestal droog haar, tenzij het hete lucht gebruikt om te stylen. Als dat het geval is, en je hebt geen hete borstel of een stijltang in je arsenaal voor schoonheidsmiddelen, dan moet je dat zo snel mogelijk verhelpen.

Deze borstel combineert de kracht van een ronde borstel met een droger voor een soepele föhnen zonder salonafspraak. Voer hete borstels in, die kunnen worden geleverd in de vorm van hybride borstels en drogers of borstel en stijltangen - en ze staan op het punt uw BFF te worden voor snelheidsdroging, volume en slanke golven. Dyson erkende de vraag naar hete borstels voor iedereen deze zomer en voegde hete borstelopzetstukken toe voor franjes en korter, fijn haar aan zijn geliefde Air Wrap, die kan worden gebruikt op nat of droog haar. Een heteluchtstyler combineert je haardroger en een ronde borstel en kan worden gebruikt op nat haar en blaast warmte van binnenuit, gladder terwijl het droogt, wat betekent dat je maar één hand hoeft te gebruiken om een föhnen in salonstijl te bereiken.

De tweede optie is een hete borstelstijltang of gladder, die eruitziet als een peddelborstel, maar de borstelharen zijn bevestigd aan een keramische plaat. Ze vonden het leuk dat de borstelborstel natuurlijk volume creëerde voor een zachte föhnachtige afwerking, terwijl de harde haren op de peddelborstel hielpen afrohaar te ontwarren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *