Werken föhnborstels echt?

Haardrogerborstels stylen en drogen je haar in één keer effectief, waarbij de kracht van een ronde borstel en föhn in één stuk wordt gecombineerd. Het resultaat is een volumineuze, pluisvrije glans in één stap.

Werken föhnborstels echt?

Haardrogerborstels stylen en drogen je haar in één keer effectief, waarbij de kracht van een ronde borstel en föhn in één stuk wordt gecombineerd. Het resultaat is een volumineuze, pluisvrije glans in één stap. Als iemand die meerdere föhnborstels bezit, waaronder een paar die hieronder worden genoemd, heb ik nogal wat trucjes opgepikt. Ik heb bijvoorbeeld ontdekt dat föhnen borstels het beste werken op mijn haar als het ongeveer 80% tot 90% droog is.

Dit vermindert niet alleen de stylingtijd, maar het helpt ook om hitteschade te minimaliseren. De zwart getufte borstelharen op de Bed Head One-Step Föhn en Volumizer Heteluchtborstel bevinden zich aan de zijkanten om volume te creëren, terwijl de roze nylon borstelharen overal op de borstel zitten, helpen het haar te ontwarren. Gelukkig hebben sommige merken het haarstylingproces sneller en gemakkelijker gemaakt door de borstel en föhn in elkaar te zetten, waardoor de baanbrekende uitbarstingsborstel ontstaat. Nadat ik mijn haar van wortel tot punt op de hoogste stand had gedroogd, werkte ik de ronde borstel delen van mijn haar op een lagere stand, draaide ik de borstel en trok ik strengen door de borstelharen om het verder te stylen.

Ik ben diep bang dat mijn haar vast komt te zitten in de borstel en in een enorme knoop wordt gezogen, maar dat gebeurt nooit met deze borstel. All-In-One Dryer Brush kan de manier waarop je haar doet transformeren met zijn twee opzetstukken, een ovale borstel met zachte en harde haren om het haar te ontwarren en glad te maken, en een volumineuze pik om aan de wortels te gebruiken. In plaats van een mix van borstelharen verspreid over het hoofd, hebben de platte zijkanten van deze borstel alleen plastic borstelharen, waardoor het gemakkelijker is om je dikke haar of krullende haar te borstelen en te ontwarren terwijl je het uitblaast. In tegenstelling tot de One-Step-tool, kunt u de borstel van het handvat losmaken om hem als föhn te gebruiken en overtollig water te verwijderen voordat u gaat poetsen voor een soepelere stylingervaring.

Deze borstel heeft zeven warmtestanden en 65 kleine verwarmde keramische platen die oneffenheden, golven, kroezen en flyaways zachtjes gladstrijken terwijl je hem door je droge haar borstelt. Een föhnborstel is een ronde borstel met snoer die warmte van binnenuit blaast om je haar te drogen terwijl je het borstelt, draait en stylt. Deze stylingborstel heeft ergonomische handgrepen en een uniek ontworpen borstelkop die het stylen een fluitje van een cent maakt, en de roterende loop maakt het nog gemakkelijker om te stylen. Als je de voorkeur geeft aan een ronde borstel boven een peddelborstel, heeft Flower, de schoonheidslijn van Drew Barrymore, ook een volumeborstel gemaakt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *