Is heteluchtborstel goed voor haar?

Het is supergemakkelijk te gebruiken en minder schadelijk dan een traditionele stijltang. Een hete borstel is een hybride haargereedschap dat is ontworpen voor eenvoudig stylen.

Is heteluchtborstel goed voor haar?

Het is supergemakkelijk te gebruiken en minder schadelijk dan een traditionele stijltang. Een hete borstel is een hybride haargereedschap dat is ontworpen voor eenvoudig stylen. Het lijkt op een ronde of peddelhaarborstel en werkt op dezelfde manier, maar heeft ook een ingebouwde stijltang. Dit betekent dat je aan het stylen bent terwijl je aan het ontwarren bent, waardoor je kostbare tijd bespaart.

Borstelharen op een heteluchtborstel zijn gemaakt van nylon, siliconen en keramische materialen die zacht en soepel door het haar glijden om je haar recht te trekken. Heteluchtborstels geven je een gladde, glanzende, rechte look en feel aan je haar. Ze zijn uitstekend in het verminderen van kroezen en fly-a-ways door de haarschubben te verzegelen. Geeft je die soepele salonstijl look.

Werkt goed op alle haartypes, inclusief natuurlijk krullend haar. Als je wilt stylen terwijl je vochtig haar droogt, zijn heteluchtborstels een geweldige optie. En als je dun beschadigd haar hebt en de veiligste manier wilt om je haar te stylen, is een hete borstel de beste optie voor jou. Heteluchtborstels verminderen de stylingtijd aanzienlijk en creëren voller, glanzender, gezonder uitziend haar.

Zoek naar hulpmiddelen met technologie die je haar beschermt tegen beschadiging, en kom met temperatuur- en snelheidsinstellingen, zodat je je haardromen kunt waarmaken zonder al te veel gedoe. Bij correct gebruik is een hete borstel minder schadelijk en sneller te gebruiken dan een traditionele stijltang, maar gebruik je hete borstel alleen op droog tot meestal droog haar, tenzij het hete lucht gebruikt om te stylen. Dyson erkende de vraag naar hete borstels voor iedereen deze zomer en voegde hete borstelopzetstukken toe voor franjes en korter, fijn haar aan zijn geliefde Air Wrap, die kan worden gebruikt op nat of droog haar. Met heteluchtborstels kunt u uw haar drogen en tegelijkertijd gladheid creëren, krullen en rechttrekken in één penseelstreek.

Je kunt ook veerkracht creëren door je haar te draaien zoals je de professionals ziet doen, plus de niet-verwarmde punt aan het uiteinde van de borstel maakt het gemakkelijk te manoeuvreren, vooral als je nog niet bekend bent met heteluchtborstels. Terwijl je favoriete borstel je lokken glad maakt en ontwart, doet deze heteluchtborstel dat en droogt vochtig haar tijdens het proces. Haardrogerborstels stylen en drogen je haar in één keer effectief, waarbij de kracht van een ronde borstel en föhn in één stuk wordt gecombineerd. In plaats van een mix van borstelharen verspreid over het hoofd, hebben de platte zijkanten van deze borstel alleen plastic borstelharen, waardoor het gemakkelijker is om je dikke haar of krullende haar te borstelen en te ontwarren terwijl je het uitblaast.

Een heteluchtstyler combineert je haardroger en een ronde borstel en kan worden gebruikt op nat haar en blaast warmte van binnenuit, gladder terwijl het droogt, wat betekent dat je maar één hand hoeft te gebruiken om een föhnen in salonstijl te bereiken. Een föhnborstel is een ronde borstel met snoer die warmte van binnenuit blaast om je haar te drogen terwijl je het borstelt, draait en stylt. Deze hete tool droogt het haar niet, maar gebruikt dezelfde bruikbaarheid als een föhnborstel met zijn ronde borstelontwerp dat het haar vanaf de wortels tilt voor een slanke, volumeuze stijl. Deze borstel heeft zeven warmtestanden en 65 kleine verwarmde keramische platen die oneffenheden, golven, kroezen en flyaways zachtjes gladstrijken terwijl je hem door je droge haar borstelt.

Op de meeste heteluchtborstels en stijltangen is de borstelkop net te groot om dichtbij genoeg te komen om kort haar vast te pakken. Als je de voorkeur geeft aan een ronde borstel boven een peddelborstel, heeft Flower, de schoonheidslijn van Drew Barrymore, ook een volumeborstel gemaakt. De tweede optie is een hete borstelstijltang of gladder, die eruitziet als een peddelborstel, maar de borstelharen zijn bevestigd aan een keramische plaat. Ghamari wijst erop dat het gebruik van een heteluchtborstel erg lijkt op het gebruik van een ronde borstel, behalve dat er geen moeite is om een föhn in de ene hand en een ronde borstel in de andere hand vast te houden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *