Hoe heet wordt de reflon-borstel?

We registreerden een maximaal temperatuurbereik van 165° F tot 175° F. Omdat onze warmtesensor van metaal is, gaat de warmte sneller over en houdt deze langer vast dan aan je haar, dus je haar zou waarschijnlijk niet zo hoog opwarmen.

Hoe heet wordt de reflon-borstel?

We registreerden een maximaal temperatuurbereik van 165° F tot 175° F. Omdat onze warmtesensor van metaal is, gaat de warmte sneller over en houdt deze langer vast dan aan je haar, dus je haar zou waarschijnlijk niet zo hoog opwarmen. Allereerst is het woord föhn bedrieglijk. De Revlon in één stap is in werkelijkheid een heteluchtborstel.

Het maken (en nemen) van aanbevelingen voor haargereedschap is moeilijk te doen, omdat haartype, haargezondheidsproblemen en stylingdoelen allemaal zo zwaar wegen op onze keuzes. Dit alles wil zeggen dat wanneer we horen over een betaalbaar haargereedschap dat schijnbaar universele bijval krijgt, we goed opletten. Volgens de vraatzuchtige Twitter-fandom, en zelfs de vroege adopterende die-hard fanbase hier op Who What Wear HQ, zou deze ronde föhnborstelcombinatie snelle, gemakkelijke, professioneel ogende uitbarstingen moeten leveren. Nadat ik mijn haar van wortel tot punt op de hoogste stand had gedroogd, werkte ik de ronde borstel delen van mijn haar op een lagere stand, draaide ik de borstel en trok ik strengen door de borstelharen om het verder te stylen.

Door Good Housekeeping vermeld als de beste föhnborstel, maakt het innovatieve ontwerp van de peddelborstel het haar tegelijkertijd glad en volumineus. Ik ben diep bang dat mijn haar vast komt te zitten in de borstel en in een enorme knoop wordt gezogen, maar dat gebeurt nooit met deze borstel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *