Is een warme borstel goed voor het haar?

Om de beste hete borstels te vinden, hebben meer dan 272 testers 33 verschillende modellen uitgeprobeerd. Elke styler werd beoordeeld op gebruiksgemak, ontwerp, instructies en prestaties.

Is een warme borstel goed voor het haar?

Om de beste hete borstels te vinden, hebben meer dan 272 testers 33 verschillende modellen uitgeprobeerd. Elke styler werd beoordeeld op gebruiksgemak, ontwerp, instructies en prestaties. ELLE rekruteerde 272 panelleden om ons te helpen de beste hete borstels te vinden die je kunt kopen. Samen beoordeelden ze 33 modellen op comfort en gebruiksgemak, ontwerp, instructies en prestaties.

Je kunt ook veerkracht creëren door je haar te draaien zoals je de professionals ziet doen, plus de niet-verwarmde punt aan het uiteinde van de borstel maakt het gemakkelijk te manoeuvreren, vooral als je nog niet bekend bent met heteluchtborstels. GTG's redactioneel directeur Victoria is een langdurige fan van de Dafni-borstel vanwege zijn gemakkelijke rechttrekken en gladmakende krachten en vorig jaar zag de komst van de draadloze versie, waardoor het ideaal is voor het sorteren van haar dat door regen is geteisterd op weg naar het werk of manen die niet goed overweg kunnen met hotelhaardrogers. Ze vonden het leuk dat de borstelborstel natuurlijk volume creëerde voor een zachte föhnachtige afwerking, terwijl de harde haren op de peddelborstel hielpen afrohaar te ontwarren. Dyson erkende de vraag naar hete borstels voor iedereen deze zomer en voegde hete borstelopzetstukken toe voor franjes en korter, fijn haar aan zijn geliefde Air Wrap, die kan worden gebruikt op nat of droog haar.

Als je, net als wij,'s ochtends je haar te veel jongleren en stylen vindt, gooi dan de evenwichtsoefening weg ten gunste van een doe-het-alles-hete borstel. Deze twee-in-één borstels zijn uitgerust met hetzelfde type motor als uw haardroger, wat betekent dat hij effectief droogt en rechttrekt, terwijl het niet nodig is om te jongleren met een ronde borstel en een heet gereedschap (zoals een föhn of stijltang). Een föhnborstel is een ronde borstel met snoer die warmte van binnenuit blaast om je haar te drogen terwijl je het borstelt, draait en stylt. Bij correct gebruik is een hete borstel minder schadelijk en sneller te gebruiken dan een traditionele stijltang, maar gebruik je hete borstel alleen op droog tot meestal droog haar, tenzij het hete lucht gebruikt om te stylen.

Voer hete borstels in, die kunnen worden geleverd in de vorm van hybride borstels en drogers of borstel en stijltangen - en ze staan op het punt uw BFF te worden voor snelheidsdroging, volume en slanke golven. Een heteluchtstyler combineert je haardroger en een ronde borstel en kan worden gebruikt op nat haar en blaast warmte van binnenuit, gladder terwijl het droogt, wat betekent dat je maar één hand hoeft te gebruiken om een föhnen in salonstijl te bereiken. In tegenstelling tot de One-Step-tool, kunt u de borstel van het handvat losmaken om hem als föhn te gebruiken en overtollig water te verwijderen voordat u gaat poetsen voor een soepelere stylingervaring. Deze borstel combineert de kracht van een ronde borstel met een droger voor een soepele föhnen zonder salonafspraak.

Ghamari wijst erop dat het gebruik van een heteluchtborstel erg lijkt op het gebruik van een ronde borstel, behalve dat er geen moeite is om een föhn in de ene hand en een ronde borstel in de andere hand vast te houden. Terwijl je favoriete borstel je lokken glad maakt en ontwart, doet deze heteluchtborstel dat en droogt vochtig haar tijdens het proces.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *