Is de revlon föhnborstel het waard?

Maar tot die tijd zullen het alleen ik en mijn Revlon One-Step Föhn Brush zijn, de beautytool die me langer heeft geduurd dan welk appartement, baan of haarlengte dan ook. Het is de meest betrouwbare en betaalbare föhnen borstel.

Is de revlon föhnborstel het waard?

Maar tot die tijd zullen het alleen ik en mijn Revlon One-Step Föhn Brush zijn, de beautytool die me langer heeft geduurd dan welk appartement, baan of haarlengte dan ook. Het is de meest betrouwbare en betaalbare föhnen borstel. Het is altijd bestand om in handbagage te worden gestopt en op de grond te vallen. Ik gaf toe aan de hype en was niet teleurgesteld.

Wat ik zo leuk vind aan de borstel is dat ik er geen steil haar van krijg. Als je krullend haar hebt zoals ik, kan de borstel een optie zijn voor wanneer je wilt dat je haar glad is met golven aan het einde. Dit zou de beste prijs-kwaliteitverhouding kunnen zijn die ik ooit ben tegengekomen. Het kan nog steeds geweldig werken als alternatief voor een haardroger voor mensen met coily haar, maar uiteindelijk zou een stijltang nodig zijn om die rechtgetrokken afwerking te bieden die deze drogerborstel belooft.

Ik ben diep bang dat mijn haar vast komt te zitten in de borstel en in een enorme knoop wordt gezogen, maar dat gebeurt nooit met deze borstel. Door het handvat naar de hoge stand te draaien, liet ik de borstel onder grote delen van mijn vochtige haar lopen en trok vervolgens de borstel in krulbeweging naar de uiteinden. Nadat ik alle TikTokers enthousiast had gezien over de Revlon Haardroger, was ik zo opgewonden toen de Revlon föhnborstel in de post arriveerde. De Revlon Föhn borstel is echter het ultieme hulpmiddel om me tijd te besparen als de gemakkelijkst te gebruiken haargadget op de markt voor een föhnen effect.

De droogborstel heeft plastic spaken en kortere vezelige borstelharen en de borstelkop heeft een brede ovale vorm. Nadat ik mijn haar van wortel tot punt op de hoogste stand had gedroogd, werkte ik de ronde borstel delen van mijn haar op een lagere stand, draaide ik de borstel en trok ik strengen door de borstelharen om het verder te stylen. Sinds ik het een paar maanden geleden voor het eerst probeerde, is de Revlon Föhn borstel een belangrijk onderdeel geworden van mijn uitgaansroutine. Wanneer ingeschakeld, blaast de droger door de borstelkop en kunt u uw haar er doorheen borstelen, waarbij u het apparaat continu op zijn plaats draait totdat het gedeelte droog is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *