Is een warmteborstel beter dan een stijltang?

In tegenstelling tot traditionele platte strijkijzers, snijden stijlborstels je stylingtijd doormidden en zijn ze een zachtere manier om je haar recht te trekken. Ze kunnen op alle haartypes worden gebruikt.

Is een warmteborstel beter dan een stijltang?

In tegenstelling tot traditionele platte strijkijzers, snijden stijlborstels je stylingtijd doormidden en zijn ze een zachtere manier om je haar recht te trekken. Ze kunnen op alle haartypes worden gebruikt. Lagere temperaturen zijn beter voor fijn of beschadigd haar, en hogere temperaturen zijn het beste voor dik of grof haar. Een stijltang heeft de neiging om tot veel hogere temperaturen op te warmen dan een stijlborstel.

Dit maakt strijkijzers een geschiktere keuze voor mensen met grof, krullend haar dat meestal aan de dikkere kant zit. Je strengen hebben wat meer warmte nodig om ze recht te krijgen. Ook om die reden zijn stijlborstels meestal beter voor mensen met dun tot normaal haar. Je haartype heeft niet zoveel warmte nodig, dus je kunt een stijlborstel gebruiken.

Nog een voordeel? Het rechttrekken van borstels is meestal minder schadelijk voor je haar. Je zet geen directe warmte aan beide kanten van je haar, en je vermijdt ook de sleepboten en haken en ogen die soms voorkomen met platte ijzers, zegt Dorsey. Stijltang met stijltang werkt over het algemeen het beste op zeer dik, krullend, kroeshaar of Afro-Amerikaans haar. Ze gebruiken een veel hogere temperatuur dan stijltangen met haarborstel, en door het haar stevig tussen de twee platte platen te klemmen, wordt de warmte zeer effectief overgebracht op het haar.

Overmatig gebruik van strijkijzers kan uw haar mogelijk beschadigen. In tegenstelling tot stijltangen met haarborstels, kunnen strijkijzers niet worden gebruikt om volume aan je haar toe te voegen. De meeste mensen vinden dat stijlborstels sneller en gemakkelijker te gebruiken zijn dan strijkijzers. Het is niet nodig om delen van het haar te snijden zoals u doet bij het voorbereiden van het haar om te strijken.

Door de lagere warmtestanden kun je grotere hoeveelheden haar tegelijk verwarmen, zonder bang te hoeven zijn dat je je haar oververhit raakt. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het verbranden van je hoofdhuid of handen wanneer je een verwarmde borstel gebruikt. Een stijltang met stijltang heeft een breder temperatuurbereik dan een stijltang voor haar. De temperatuur kan worden ingesteld op 300° F voor een lichte styling tot 450° F voor de meest intense stijl.

Het wordt niet aanbevolen om elke dag een stijltang te gebruiken, het aanbevolen gebruik is ongeveer 3-4 dagen per week. Als we borstelstijltang vergelijken met stijltang in termen van mogelijke schade, zijn hete borstels over het algemeen minder schadelijk dan stijltangen. Ze zijn minder schadelijk voor je haar dan stijltangen omdat je er niet zoveel warmte op aanbrengt. Laten we hier een paar woorden zeggen, de controverse begint wanneer je begint te vergelijken met een ander hulpmiddel dat minder warmte gebruikt, modern en waarschijnlijk minder schade aan je haar aanricht.

Maar warmte is niet de enige factor bij het kiezen van een haargereedschap voor jou. Als u de juiste voorzorgsmaatregelen kunt nemen en het te goed met zorg kunt gebruiken, kunt u altijd het risico op beschadiging van uw haar minimaliseren. Maar als je een directe Ans wilt, dan ja, de stijltang is minder schadelijk dan strijkijzers. De GHD Professional Hot Brush voor haarstyling zou veel sneller en veiliger moeten zijn dan een goedkope warmteborstel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *