Keratherapy Keratine

interline hairstudio keratherapy keratine - Keratherapy Keratine
Informatie over keratine behandelingen

  • Reduceert de krul of slag aanzienlijk.
  • Maakt het haar gladder, pluisvrij en herstelt de conditie van het haar.
  • Verrijkt het haar met essentiële voedingsstoffen en proteïne.
  • Herbouwt de vezellaag van het haar en zorgt voor ultieme glans.
  • 100% vrij van Formaldehyde.
  • Meest intensieve keratine behandeling uit het gehele keratine menu.

Moisture Shampoo

Deze sulfaat – en sodium chloride vrije, met keratine verrijkte, nydraterence shampoo reinigt het haar zonder het te ontdoen van essentiële oliën. Da Keratin Infused Moisture is een cocktail van rijke antioxidanten, plant- en fruitextracten, die de elasticiteit van het haar verbetert en de vochtbalans herstelt.

Moisture Conditioner

Deze conditioner bevel natuurlijke en organische zoals pure keratine, exotische oliën en een mix van vitamine en Omega 3 an 6, waardoor uw haar goed voelt en er goed uitziet. Deze mix van ingrediënten biedt ook bescherming tegen omgevingsschade en het bevordert de efasticileit van uw haar

Tip: Zowel de Moisture Shampoo als Moisture Conditioner zijn ook geschikt voor haar wat geen keratine behandelingen nodig heeft.

Leave-In Conditioner

Deze lichtgewicht conditioner is verrijkt met keratine en antioxidanten en verzorgt het haar zonder het te verzwaren. Het werkt tevens goed als ontklitter (ook voor kinderen-haar) en als bevochtiger wanneer het haar wordt geknipt, De Leave-in conditioner bevat UV bescherming en is zeer geschikt om haar extra te beschermen en te verzorgen als het in aanraking komt met chloor- en/ of zeewater.

Deep Conditioning Masque

Kleuren, föhnen, veelvuldig borstelen, zon en stress hebben allemaal negatieve effecten op de conditie van uw haar. De Deep Conditioning Masque is een intensief ccrdilionerende behandeling, speciaal ontwikkeld om het haar te hydrateren en een prachtige glans te geven. Dit masker is eigenlijk een mini- keratin behandeling.

Tip: Laat voor een extra inigneleve behandeling on zijdezacht haar het masker circa 15 minuten intrekken onder huishoudfolie en een warme handdoek.

Voor het maken van een afspraak bel 020 626 60 12

Bij ons kunt u ook een kapperstoel huren als u over een eigen klantenkring beschikt.
Bel ons voor meer informatie of kom gezellig langs voor een gesprek.