H-Brush Botox

interline hairstudio h brush botox - H-Brush Botox

De H-Brush Botox lijn is een innovatief systeem ontwikkeld voor alle haartypes, dat een hoog niveau van herstel biedt.

H-Brush Botox stellt het haar niet maar hydrateert en herstelt de schade aan het haar door het beschadigde haar te voeden met zijn natuurlijke voedingsstoffen. Het behandelt en zorgt voor een perfecte voeding voor de cortex, die zijn massa heeft verloren door eerdere chemische processen.

Het wordt bereid met: keratine, dat de natuurlijke elasticiteit van het haar versterkt en herstelt; groene thee, een krachtige antioxidant die het haar tegen de dagelijkse blootstellingen beschermt en Pracaxi-olie en N-Acetyi-cysteine, wat zorgt voor intense hydratatie van de lokken, sterker haar, betere uitlijning, glans en het elimineren van pluis. De natuurlijke pigmenten in de formule voorkomt vervaging van net haar.

Hoe werkt H-Brush Botox

  1. Breng na het bevochtigen van het haar een kleine hoeveelheid van de Shampoo-Preparation aan, masseer het in de wortels en bedek de haarlokken helemaal tot aan de uiteinden. Goed afspoelen zonder resten achter te laten van het product. Herhaal de procedure indien nodig.
  2. Nadat je het haar hebt gewassen met de H-Brush Shampoo- Preparation, verwijder je overtollig water met een handdoek en verdeel je het haar in vier afzonderlijke delen. Breng de H-Brush Intensive Recronstatieve Mask lok per lok aan, tot op 1 cm van de wortels en lijn de haarlokken ult met een fijne kam. Laat 20 minuten inwerken.
  3. Droog het haar 100% met een middelwarme föhn. Het Is niet nodig om te borstelen. Strijk het haar een voor een in dunne lokken giad tot het volledig geseald is. Tang maximaal 4 keer. Laat het haar afkoelen. Spoel goed af met warm water totdat al het product volledig is verwijderd. Werk af zoals gewenst.

Het is een salonbehandeling en mag om de twee maanden toegepast worden.
*in combinatie met H-brush Special Care voor thuls onderhoud behoudt tot 2 maanden resultaat.

 

Voor het maken van een afspraak bel 020 626 60 12

Bij ons kunt u ook een kapperstoel huren als u over een eigen klantenkring beschikt.
Bel ons voor meer informatie of kom gezellig langs voor een gesprek.