Keratherapy

NIEUW bij Interline Hairstudio….BOTOX BEHANDELINGEN….
Interline weer voorop !
v.a 150,- euro , afhankelijk lengte
Nieuw bij Interline Hairtstudio haar verzorgingslijn van PREVIA 100% biologische haar producten .

De vernieuwde MINI KERATINE is er weer !! v.a 125,- euro , afhankelijk lengte .Nog beter en effectiever. Bel voor info.
Probeer onze MINI KERATINE behandeling en merk meteen het verschil. Zo ziet u wat u kunt verwachten van een keratine behandeling die 5 tot 6 maanden goed blijft!

INFORMATIE over Keratine behandelingen :
De ontwikkelingen staan niet stil. Interline introduceert de vernieuwde, kwalitatief hoogwaardige en effectievere PLANTAARDIGE KERATINE van Keratherapy “lees hier Keratherapy”

De eerste lijn keratine waren allen gemaakt van dierlijke keratine. Keratherapy is een puur NATUURLIJK product gemaakt van PLANTAARDIGE keratine,
geconcentreerder en effectiever voor uw haar. U behoeft na de behandeling niet meer 72 uren te wachten voordat u uw haar mag wassen en verder stylen. U loopt zo de salon uit en kan aan de slag met welk kapsel u ook wilt voor die dag, geen wachttijd meer. Dit is een nieuw groot voordeel van Keratherapy.

Keratine behandelingen zijn een totaal nieuwe manier van haar verzorging. Het is een “life style” voor haar.
Het is de optimale verzorging voor broos, beschadigd, geblondeerd, ge-relaxed/ontkroest, geverfd haar, en alle aanverwante chemische behandelingen plus alle mogelijke “slechte” omstandigheden waar uw haar aan onderhevig is zoals zon, zee, zwembaden, uv straling, agressieve shampoo’s, hard water(kalk aanslag op uw haar).
HET IS GEEN RELAXER/ONTKROEZER/STRAIGHTENER !
Het is de nieuwe haar “life style” en trend. Dè ultime manier van haar verzorging, zélf of door de kapper, op een verantwoorde en optimale manier voor maximaal resultaat. U kunt niet meer “alles” door elkaar gebruiken: u bent gebonden zich aan de voorgeschreven verzorging/conditioning te houden voor optimale resultaten nu en in de toekomst, vandaar een nieuwe “hair life style and trend”.

Keratine behandeling van Keratherapy is een niche product. Het is een door de FDA (Amerikaanse Food and Drug Administration) en de Europese/Nederlandse warenwet toegestane en geaccepteerde, verantwoorde Keratine behandeling! Alle andere waaronder de zogenaamde veelvuldig toegepaste Brasilian Keratine zijn NIET in de USA en vele landen waaronder Nederland toegestaan. De risico’s voor de gezondheid van de kapper/klant zijn te groot vanwege de gebruikte chemie in deze Brasilian keratine. De redenen zijn lucht/oog/long aandoeningen, kankerverwekkers, irritaties en huid allergie. Lees het betreffende artikel op onze Weblog hierover!
Doe uw inzicht en voordeel mee zodat u weet wat keratine behandelingen inhouden, waar ze voor staan en hoe u ermee om gaat . Informatie voor onze klanten opdat u weet waar wij mee bezig zijn en krijgt waar u om vraagt. Ons devies is; informeer jezelf maar bovenal en vooraleerst je klant. Alle vragen beantwoorden we graag.
Lees het artikel uit de Associated Press, een zeer gerespecteerd blad en online gepubliceerd door Yahoo Finance op 12 april 2011.

Maandenlang glanzend, gladder, pluisvrij haar –

De verbluffende resultaten van keratine in haarproducten zijn ontdekt in Brazilië. Het Amerikaanse merk Keratherapy heeft deze Braziliaanse behandeling doorontwikkeld tot een behandeling, die uw haar gladder en gezonder maakt op basis van phyto-actieve keratine. De conditionerende keratine behandeling van Keratherapy zorgt ervoor dat beschadigd, droog of pluizig haar, zonder het gebruik van sterke chemicaliën, gladder, veerkrachtig en pluisvrij wordt.

Het geheim? Plantaardig-actieve keratine van top kwaliteit. Keratherapy gebruikt de beste, puurste ingrediënten om haar gladder te maken en in de natuurlijke, gezonde, glanzende staat te herstellen. In tegenstelling tot andere keratine producten bevat het geen formaldehyde, hetgeen beter is voor het haar en uw gezondheid.

De revolutionaire keratine formule werkt op alle haartypen en is een intensive behandeling, die ervoor zorgt dat u 3 tot 5 maanden van gladder en glanzend haar geniet.

Keratherapy biedt, in aanvulling op de keratine behandeling, een lijn van nazorg producten, die ook in onze salon te verkrijgen zijn. Deze producten bevatten ook keratine en verlengen de levensduur van de behandeling aanzienlijk.
De gepatenteerde producten van Keratherapy zijn reeds een internationaal groot succes en ook bij Interline Hairstudio Kappers ism Keratherapy verkrijgbaar.

Geplaatst in Geen categorie

Social Interline Hairstudio