Hairsolutions

new_hairsolutions_products

NIEUW BOTOX BEHANDELINGEN v.a 150,- euro
Interline Hairstudio wederom voorop.


Nieuw bij Interline Hairtstudio haar verzorgingslijn van PREVIA 100% biologische haar producten .

Wij gebruiken de Nashi Argan lijn als basis verzorging/conditioning voor alle behandelingen. Deze Nashi Argan producten zijn vrij van Sulfaten, Fosfaten, Parabenen, Sodium, Chloride, PEG, EDTA, en Kleurstoffen !!Nog meer dan volledig aangepast aan de nieuwe strenge Europese normen. Deze blend van kwalitatief hoogwaardige natuurlijke en gecertificeerde ingrediënten op basis van Argan olie is onze verzorging en conditioning lijn die standaard bij behandelingen gebruikt wordt! Een uitgebreide verzorging lijn voor alle haartypen.

BNN’s Social Club was op bezoek bij Interline! Zie deze samengestelde reportage van de uitzending op 7 april 2014, met de vraag hoe het is om als donkere een “blanke” huid aan te nemen zoals bv. Michael Jackson indertijd en vele hedendaagse artiesten. Black or white visa versa: BNN reportage social club

 

STEAM POD Tangen met stoom!

steampodInterline introduceert dé nieuwste manier van tangen! Met stoom! Geen verbrande haren meer en geen brandplekken op uw hoofd/huid! Intensievere werking van de conditioners en voedende crèmes in uw haar. Doordat we met stoom tangen, zullen de crèmes ín uw haar dringen en níet aan de oppervlakte van de haren blijven zoals de ouderwetse manier! U ervaart langer èn intenser de voedende werking, en de stylings effecten van stoomtangen! Uw haren worden nu nòg gladder èn glanzender dan welke andere manier van tangen dan ook zonder schadelijke bij effecten! Ook Niet-relaxed/ontkroest haar wordt super stijl. Pluizige weerbarstige krullen? Wij maken ze helemaal glad met behoud van uw natuurlijke structuur. Verbranden van uw haar en huid is verleden tijd! Alweer Interline Hairstudio !

De eerste lijn keratine waren allen gemaakt van dierlijke keratine.

KeratherapyKeratherapy is een puur NATUURLIJK product gemaakt van PLANTAARDIGE keratine.Geconcentreerder, effectiever, en dientengevolge slijtvaster. U behoeft na de behandeling niet meer 72 uren te wachten voordat u uw haar mag wassen en verder stylen. U loopt zo de salon uit en kan aan de slag met welk kapsel u ook wilt voor die dag, geen wachttijd meer. Dit is een groot voordeel van Keratherapy dat extra bij de nieuwe kwaliteitsverbeteringen komt.

Probeer onze MINI KERATINE behandeling en merk meteen het verschil. Zo ziet u wat u kunt verwachten van een keratine behandeling die 5 tot 6 maanden goed blijft !

Keratine behandelingen zijn een totaal nieuwe manier van haar verzorging. Het is een “life style” voor haar.
Het is de optimale verzorging voor broos, beschadigd, geblondeerd, ge-relaxed/ontkroest, geverfd haar, en alle aanverwante chemische behandelingen plus alle mogelijke “slechte” omstandigheden waar uw haar aan onderhevig is zoals zon, zee, zwembaden, uv straling, agressieve shampoo’s, hard water(kalk aanslag op uw haar).

HET IS GEEN RELAXER/ONTKROEZER/STRAIGHTENER !
Het is de nieuwe haar “life style” en trend. Dè ultime manier van haar verzorging, zélf of door de kapper, op een verantwoorde en optimale manier voor maximaal resultaat. U kunt niet meer “alles” door elkaar gebruiken: u bent gebonden zich aan de voorgeschreven verzorging/conditioning te houden voor optimale resultaten nu en in de toekomst, vandaar een nieuwe “hair life style and trend”.

Keratine behandeling van Keratherapy is een niche product. Het is een door de FDA (Amerikaanse Food and Drug Administration) en de Europese/Nederlandse warenwet toegestane en geaccepteerde, verantwoorde Keratine behandeling! Alle andere waaronder de zogenaamde veelvuldig toegepaste Brasilian Keratine zijn NIET in de USA en vele landen waaronder Nederland toegestaan. De risico’s voor de gezondheid van de kapper/klant zijn te groot vanwege de gebruikte chemie in deze Brasilian keratine. De redenen zijn lucht/oog/long aandoeningen, kankerverwekkers, irritaties en huid allergie. Lees het betreffende artikel op onze Weblog hierover!
Doe uw inzicht en voordeel mee zodat u weet wat keratine behandelingen inhouden, waar ze voor staan en hoe u ermee om gaat.
Keratherapy biedt, in aanvulling op de keratine behandeling, een lijn van nazorg producten, die ook in onze salon te verkrijgen zijn. Deze producten bevatten ook keratine en verlengen de levensduur van de behandeling aanzienlijk.
De gepatenteerde producten van Keratherapy zijn reeds een internationaal groot succes en ook bij Interline Hairstudio Kappers verkrijgbaar.

INFORMATIE OVER KERATINE BEHANDELINGEN :
De ontwikkelingen staan niet stil. Interline introduceert de vernieuwde, kwalitatief hoogwaardige en effectievere PLANTAARDIGE KERATINE van Keratherapy “lees hier Keratherapy”

MIZANIMIZANI relaxers zijn bij ons te doen voor 95,= euro (uitgroei en complete afwerking)  ! Mizani en Avlon sensitive scalp relaxers zijn onze hoogwaardige ontkroezers. Deze zijn specifiek voor de gevoelige hoofdhuid en standaard bij ons!

haarverfHet kleurwereld merk L’oreal evenals het Italiaanse topmerk Vitality’s Art “absolute” voldoen voor al onze oxidatie kleuringen. Felle kleuringen (oranje, paars,groen, e.d.) doen wij naar believen met andere merken.
Uw permanent voor verzorgde zachte krullen in welke gewenste vorm doen we met L’oreal.

difiwaxOns allerbest beproefde wax van het merk Difi  d:struct staat garant voor elke hair style die U wenst, en het gebruikersgemak is onovertroffen, deze moet U eens geprobeerd hebben!

Een aanvullende serie styling producten van MOP (Modern Organic Products) op natuurlijke basis sluit ons assortiment.

Met boven genoemde hairsolutions kunnen we elk type haar op een specifieke en juiste wijze behandelen en stileren.
Op onze site kunt U rustig alle genoemde hairsolutions bekijken in de daartoe geijkte frame en aanklikken.U krijgt dan uitgebreide informatie op de site over het desbetreffende product.

Bij ons wordt er voor gezorgd dat uw haar de juiste en beste verzorging krijgt die het verdient. Niet alleen de kwaliteit van de producten moet uitstekend zijn, ook de prijs moet in redelijke verhouding staan. Door de jarenlange ervaring welke wij hebben opgedaan met verscheidene producten zijn we in staat tot een juiste keus te komen met betrekking tot de kwaliteit, conditie, styling. Ingegeven door het haar type hebben wij een gevarieerde mogelijkheid aan kwaliteitsmerken voor de specifieke verzorging.

Voor specifieke product informatie en gebruik staan we U uiteraard persoonlijk te woord.

Getagd met